Medische ingreep noodzakelijk!

Medische ingreep noodzakelijk! | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal!

Ik start deze inzameling op, omdat de persoon voor wie ik dit doe, een chronische ziekte heeft genaamd HS (Hydradenitis Suppurativa). Dit zijn ontstekingen van de haarzakjes, en dat blijft altijd terug komen, ook na meerdere operaties. Na elke operatie heeft ze vrij grote open wonden, en deze dienen meerdere malen per dag gespoeld te worden.

Zij heeft een aantal jaren geleden, een maagverkleining gehad. Maar nu zit ze met het probleem, dat er nog te veel overtollig vel in de weg zit. Waardoor ze haar wonden niet goed kan verzorgen na een operatie. 

Daarom dus deze inzameling!! Dit kan ervoor zorgen dat zei de financiële middelen gaat krijgen, om het overtollig vel te kunnen laten verwijderen.

Dit heeft voordelen op medisch vlak, maar ook mentaal voor haar. Ze verstopt zich nu in weidere kleding om haar lichaam af te dekken, dit zal dus niet meer hoeven, als ze deze ingreep kan ondergaan!

 

Iedereen die graag wilt helpen, alvast harstikke bedankt! Alle kleine beetjes helpen en we zullen om alles heel dankbaar zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.