Medicinal Cream against annoying skin disease

Medicinal Cream against annoying skin disease | Geld inzamelen
 
 

De bedoeling is om een producent te vinden die een grotere hoeveelheid crème-product kan maken, waarvan is aangetoond dat het de huidziekte, Hidradenitis, effectief geneest. In eerste instantie wil ik geld voor octrooi en een test-productie. Ik wil in 1e instantie, via huisartsen en dermatologen, het gratis aan patiënten verstrekken, ter heling en onderzoek. En als het helende bevonden is, mogelijk een bijlage naar vermogen te vragen.

Er is veel gezegd over deze huidproblemen:

Verstopte talgklieren, ingegroeide haartjes en iets met haarzakjes problemen, mee-eters, ontstekingen en infecties. Mogelijk iets van een bepaald type bacterie. Uiteindelijk heette het: Hidradenitis suppurativa. Een. ziekte waarvoor verlichting bestaat, maar nog geen genezing. En nu lijkt het gevonden te zijn. 

Wie wil dit proces helpen te ondersteunen? Elke donatie is welkom! Groot en Klein. Ik zit er ook aan te denken, als dit product gerealiseerd is, en er wellicht misschien veel geld is verdiend, dat ik dan het bedrag wat mij is geschonken is, weer uitgeef, aan andermans acties op de site.

Ik heb een opstart-je nodig!

Ik heb regering gevraagd te steunen, en een aantal grote bedrijven, maar nog niks binnen. Ik heb oa ook een grote apotheker gevraagd om samenwerking. Het is weekend, ik zal moeten wachten. Niet iedereen reageert. Ik ga het liefst zo snel mogelijk aan de slag, met de testfase. En daarna zoeken, naar een weg, om het wereldwijd te verspreiden, en iederen met deze aandoening te genezen.

De schatting is dan 1-4% van de wereldbevolking lijdt aan deze huidziekte.

Ik ben Liane PluggeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 111.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.