MboRijnland4Bosnië

MboRijnland4Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Steun het vrijwillgersproject in Bosnië!

Beste mensen,

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor een project van het MboRijnland, waarbij ik samen met andere leerlingen/studenten aan de slag ga als vrijwilliger voor de Stichting Out of Area (https://www.outofarea.nl/).

Wij zullen in de week van 6 mei naar Bosnië afreizen en aan het werk gaan bij twee instellingen. De grootste problemen binnen deze instellingen zijn plaatsgebrek, privacy en persoonlijke aandacht. Wij zullen daar activiteitenruimtes gaan bouwen en aandacht geven aan de verschillende doelgroepen in de vorm van allerlei leuke activiteiten. Ook zullen we zorg en hulp gaan bieden aan de mensen in deze instellingen (denk hierbij aan ouderen, mensen met een beperking, kinderen, zieke mensen en mensen die zwaar ondervoed zijn).

Wij kunnen uw hulp hierbij goed gebruiken! Om dit namelijk allemaal te kunnen realiseren, zou ik een kleine bijdrage erg waarderen. Ook kunt u denken aan het doneren van allerlei soorten kleine materialen die meegenomen kunnen worden zoals puzzels, verf, stickers, bellenblaas en nog veel meer!

Uw bijdrage, groot of klein is zeer welkom. Alle beetjes helpen.

Hartelijk dank voor uw steun!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

15 donaties
€ 175,00
Doel: € 550,00
31%

Deze actie is gesloten.