MAXS

MAXS | Geld inzamelen
 
 
Geschikt maken snelheid waarschuwing app voor 30 kilometer gebieden in Nederland.

Zoals je misschien weet is te hard rijden in woonwijken één van de grootste ergernissen en overlastveroorzakers  in veel plaatsen. Zo ook in Helmond en samen met heel veel partners (gemeente Helmond, VVN, buurtpreventieteams etc.) zijn we bezig met het voorbereiden van een meerjarig project om deze overlast in Helmond de komende 4 jaren te verminderen. Met dit project gaan we in november dit jaar starten .

Uiteindelijk gaat het binnen dit project om gedragsbewustwording en verandering. Om dit uiteindelijk meetbaar te verminderen zijn we met alle partijen bezig met het voorbereiden van een menukaart met middelen waarmee we de talloze buurtpreventie projecten in Helmond gaan faciliteren en hiermee aan de slag kunnen gaan. 

In dit verband ben ik op zoek gegaan naar een app. die bestuurders wijst op de geldende maximum snelheid en waarschuwt als deze overschreden wordt. Ik kwam hierbij de app. Maxs tegen welke eigenlijk bijna geheel hierin voorziet en m.b.t functionaliteit geheel voldoet.

Alleen worden de 30 km gebieden helaas niet in de app. aangegeven.

Inmiddels contact gehad met dhr. Lucien Groenhuijzen CEO  Innovactory International BV te Almere. Via hem vernomen dat de app. Een aantal jaren geleden ontwikkelt is met een subsidie van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu met als doel de automobilist via een app te laten weten welke snelheid gereden moet worden op de autosnelwegen. Iets wat ook tegenwoordig nog zeker nodig is weet ik uit eigen ervaring. Dhr. Groenhuijzen heeft al meerdere verzoeken ontvangen met de vraag om de app geschikt te maken voor 50 en 30 km gebieden. Hiervoor moet de app echter verder ontwikkelt worden en worden bijgewerkt. Hiervoor is men echter afhankelijk van donaties van sponsoren. Deze ontbreken op dit moment.

Mijn doel is de komende maanden de gemeente Helmond, provincie Noord Brabant en het Ministerie te benaderen om hiervoor subsidie voor los te krijgen zodat we de app. Maxs gereed krijgen voor 30 km gebieden in Nederland en Helmond.

Het zou mooi zijn als we de app. Maxs bij de start van het project kunnen lanceren en gebruiken en dat deze ook de juiste snelheid aangeeft binnen de 30 km gebieden in Helmond maar eigenlijk geldt dit voor heel Nederland. Je moet de app maar eens uitproberen maar deze werkt prima en feilloos.

https://itunes.apple.com/nl/app/maxs-boete-en-snelheidsmeter/id879407173?mt=8

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.