Mattie Maarten for School at Sea

Mattie Maarten for School at Sea | Geld inzamelen
 
 
Willen jullie alsjeblieft helpen mijn doelen te bereiken aan boord van de Thalassa?

Mijn naam is Mattie Maarten Stock, april 2019 word ik 15 jaar. Momenteel zit ik in de 3e klas van het Stedelijk Gymnasium te Haarlem. School at Sea is een gigantische droom van mij en ik ben dan ook heel enthousiast om aankomend jaar mee te gaan. Ik heb veel talenten die niet perse goed tot uiting komen in het traditionele leersysteem en mijn geloof is dat ik tot echte ontplooiing zal komen en geluk zal vinden wanneer ik deze ervaring mag voltooien. Dit is mijn droom en ik snap dat u zich afvraagt waarom zou ik deze droom mee-financieren. 

School at Sea is een programma, waar ik, samen met 34 andere kinderen & 5 man begeleiding, gedurende een half jaar op avontuur ga op het tall-ship Thalassa. Wij leren leren gebaseerd op echte ervaringen. Wij leren hoe belangrijk het is om gebruik te maken van verschillende talenten in de groep. Wij leren leiderschap tonen in moeilijke situaties Wij leren 'navigeren op de sterre'. Letterlijk en figuurlijk.

Mijn doelen zijn mijn 'persoonlijke ontwikkeling'; ik ben nieuwsgierig naar de ontdekkingstoch van mijzelf. Het vergroten van mijn zelfvertrouwen en het vinden van mijn plek in deze wereld. 'Vrienden voor het leven': ik wil mee omdat ik hou van samenwerken. Het maken van vrienden voor het leven en het leren van de mensen om mij heen. Ook ik ben nieuwsgierig naar het ontdekken van de groepsdynamiek en mijn rol hierin te vinden. 'De wereld om mij heen': Het ontdekken van nieuwe werelden en culturen en alles wat hierbij komt kijken. 'Het beleven' en al mijn zintuigen die hierbij geprikkeld zullen worden. Ik ga ontdekken wat mijn bijdragen zou kunnen zijn in deze wereld. 

 

Meer informatie? Bekijk mijn website! https://mattiemstock.wixsite.com/mattieatsea

 

Of neem een kijkje op de officiele School at Sea site! https://www.schoolatsea.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
51 donaties
€ 9.750,00
Doel: € 25.000,00
39%

Deze actie is gesloten.