Masterskip reis Julia | Geld inzamelen
 
 

Masterskip reis Julia

Help mij zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen voor deze exclusieve reis!

Hallo, ik ben Julia en ik ga volgend jaar naar 4VWO. Mijn school geeft de mogelijkheid om in 4VWO via Masterskip een reis over de Atlantische oceaan te maken. Deze reis is echter geen 'vakantie', ik moet namelijk tijdens deze reis gewoon verder gaan met toetsen etc. Deze reis draagt bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling, samenwerking en zelfstandigheid.

Het is de bedoeling dat ik het geld voor deze reis zelf bij elkaar krijg dmv funding en sponsoren. En het zou natuurlijk heel fijn zijn als u ook wat zou willen sponsoren. Als u wilt, kunt u mij een mailtje sturen zodat ik evt. updates kan sturen als ik op reis ben. De reis duurt 52 dagen en gaat vanaf Havana, Cuba naar Harlingen in Friesland.

Ik hoop dat ik via deze site al zo veel mogelijk geld op kan halen zodat ik deze leerzame en onvergetelijke reis kan maken!

Al het geld dat ik niet nodig heb, doneer ik aan stichting Hartbeat. Dat is een stichting die leuke activiteiten organiseert voor gezinnen met (een) kind(eren) met een hartafwijking. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.