Mark Wandelt 100 000 km voor mentale gezondheid!

Mark Wandelt 100 000 km voor mentale gezondheid! | Geld inzamelen
 
 

Ik spaar momenteel voor een nieuwe tent en ik wil graag de winter doorkomen in 2024!

Hoi ik ben Mark, 41 jaar en ik heb in 2020 alles achter gelaten om mijn hart te volgen! Mijn wandeling is gestart op 10/10/2020 in Nieuw-Zeeland. Daarna heb ik een aantal Europese landen bewandeld. 
Ik heb weinig geld en geen bezittingen, behalve de tas op mijn rug!

Ik wandel 100 000 km om mezelf te helen en om bewustzijn voor mentale gezondheid te verspreidden! Ik heb nu ruim 9000 km gedaan. Tijdens mijn wandeling  raap ik zwerfvuil op, praat ik met mensen over mentale gezondheid en steun ik een project in Peru voor het planten van nieuwe bomen. Ook maak ik online video's over mijn reis en mentale gezondheid. 

Ik weet nooit wie ik ontmoet en waar ik slaap en hoe ik alles geregeld krijg maar ik ga in vertrouwen met en door het leven! Omdat de reis me geluk brengt en niet de bestemming! 

km's gedaan: 8925/100 000

Nu: in Denemarken

De enige spullen die ik heb, zijn de spullen in mijn rugzak! 

Mijn missies:

-100 000 km wandelen

-zwerfvuil rapen 

-bomen planten

Help me om mijn doelen te bereiken!

Start vandaag met wandelen, maak werkelijk contact met anderen, gooi geen afval op straat en doe iets terug voor anderen, de natuur en jezelf!

Be the change you want to see in your world!

Met het geld van deze Doneeractie  kan ik onder andere gezond eten en de spullen die ik onderweg nodig heb kopen, een slaap plek betalen als dit nodig is en ik kan mijn doelen bereiken en een werkelijk verschil maken voor jou, mezelf en anderen! 
(Voor de bomen en het zwerfvuil rapen heb ik andere acties opgezet, maar mocht je het toch hier specifiek aan willen geven, laat het dan even weten, dan boek ik dat geld daar naar toe!) 

Naast mijn eeuwige dank voor alle donaties, wil ik jullie vragen of jullie deze actie willen verspreiden, zodat we samen een nog groter verschil kunnen maken! 

mijn dagelijkse wandelingen, nieuws, info en meer vindt je via mijn website en/of via mijn Facebook en Instagram  kanalen! 

Website:
www.walkingisthebestmedicine.life

Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100093642078705

Instagram: @walkingisthebestmedicine

e-mail: info@walkingisthebestmedicine.life 

Dank je wel  vanuit mijn hart!

Mark Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

307 donaties
€ 6.445,00
Doel: € 8.500,00
75%

Deze actie is gesloten.