Marissa en Simone voor stg.MountainChildcare Nepal

Marissa en Simone voor stg.MountainChildcare Nepal | Geld inzamelen
 
 
Help ons samen met Nepaleese jongeren een QuestTrek te maken voor hun toekomst.

Van 17 september tot 19 januari gaan wij;Marissa en Simone op buitenlandstage naar Nepal. Daar gaan wij 4 maanden werken bij stichting Mountain Childcare. Dit is een Nederlandse organisatie die jongerenwerk doet voor Nepaleese wees- en straatjongeren. Zij bieden hen trainingen en gaan samen, met ook een groep Nederlandse jongeren een week op “QuestTrek”. Bij deze QuestTrek maken zij een trekking  door het Himalaya gebergte waarbij ze opdrachten en activiteiten aangeboden krijgen waarmee zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Na afloop hiervan worden zij begeleidt bij het maken een plan en het vinden van een passende stage. Hiermee krijgen zij een grote kans voor een talentvolle toekomst.

Wij gaan bij onze stage kennis maken met de Nepalese wees- en straatjongeren en gaan helpen met het organiseren van de trainingen en deelnemen aan de QuestTrek.

Nu wordt er voor de QuestTrek een sponsorbedrag gevraagd. Deels om onze eigen QuestTrek te financieren én om een volledig ontwikkelprogramma aan te bieden aan de Nepaleese jongeren. Hiervoor is een flink bedrag van €1950,- euro per persoon nodig die wij willen gaan inzamelen. Daarvan krijgen dus ook 2 nepaleese jongeren een ontwikkeltraject met een QuestTrek aangeboden.

Wilt u ons en de nepaleese jongeren helpen? U kunt ons al enorm helpen door een kleine bijdrage te doneren. U kunt u donatie ook rechtstreeks geven/ overmaken aan mij, dan zorg ik dat deze goed terecht komt en wordt hier niets van afgedragen aan de doneeractie.

Om dit bedrag op te halen zullen wij ook verschillende kleine acties doen zoals een sponsormeditatie en een actie op Kunstival (zondag 9 september, velp NB) en ook zullen wij tijdens onze stage gaan bloggen en vloggen zodat jullie ons kunnen volgen!

Namens ons, stichting Mountain Childcare en natuurlijk de Nepaleese jongeren alvast heel hartelijk dank of zoals ze in Nepal zeggen; Namasté!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

16 donaties
€ 450,00
Doel: € 4.000,00
11%

Deze actie is gesloten.