Marielle

Marielle | Geld inzamelen
 
 
immuuntherapie tegen Baarmoederhalskanker. help je mee?

Lieve donateurs ,

Ik ben Dirk , Mijn moeder Marielle heeft al een lange tijd een ziekte genaamd kanker.

deze ontzettend verschrikkelijke ziekte doet mijn familie veel verdriet , mijn moeder doet haar verhaal.

doneren en delen, en wij kunnen langer met onze moeder , echtegenoot verder.

 

 Hoi Allemaal,

 

ik heb baarmoederhalskanker. Ondanks uitstrijkjes in 2016 en 2014 met een PAP1=goede uitslag. 

K*kanker. En ik ben uitbehandeld, in Nederland dan. Ik kreeg de zwaarste chemokuur die het ziekenhuis mij aanbood: 6 kuren. De laatste kuur werd afgezegd vanwege het coronavirus dat de wereld in een ijzeren greep houdt. 

Ik smeekte de artsen, maar het antwoord was steevast ‘nee’. Ondanks de veelbelovende resultaten van de eerste 3 kuren. Sinds vorig jaar oktober leef ik tussen hoop en vrees. En mijn kostbare tijd tikt door. Ik weet niet hoe lang ik nog leef. 

Genezing in Duitsland
Duitsland biedt mij de kans om te genezen van deze vreselijke ziekte. Daar is een therapie speciaal ‘op maat’ voor mij: een combinatiechemo met immuuntherapieën. Ze bekijken mijn bloed om tumormarkers en tumormutaties te bekijken. 

De behandeling wordt daarop aangepast. Kankercellen kunnen namelijk veranderen. Elke 3 weken analyse door doctors. 

Diverse gepersonaliseerde immuunbehandelingen zoals New Castle Disease Virus Vaccinatie, HPV vaccinatie, Dendritische Celtherapie. 

Afhankelijk van de bloed en tumormakers een combinatie van een lichte chemo en/of antilichaam behandeling zoals Herceptine en/of Keytruda therapie.

De resultaten van deze intensieve immuuntherapie zijn erg bemoedigend. met veel vrouwen praat ik die dezelfde behandeling kregen en inmiddels herstelt zijn baarmoederhalskanker. Er is zelfs een vrouw die nog 20 weken ‘mocht’ leven: ze leeft nog, Een vrouw in Nederland was opgegeven en is nu bijna 2 jaar schoon. 

Dit wil ik ook! Het kan!

Ik heb een bedrag van totaal € 50.000 aan donaties nodig. Elk bedrag helpt. Hoe klein ook. Ik ben dankbaar. Help jij mee? 

Overlijd ik voordat de behandeling start dan gaat het geld naar een goed doel om andere vrouwen te helpen.

Ik heb de afgelopen jaren al vele infuus behandelingen gehad , alles om het maar te onderdrukken. deels ervan niet vergoed. waarom niet proberen , terwijl er wel mensen van genezen?

Immuunbehandeling in Duitsland: Hoopvol, veelbelovend en duur.
Dit is zo ontzettend duur. Het is innovatief en veelbelovend.

 

Thuis, ik , wij doen ook alles om het geld te komen , ons huis is verkocht we gaan in een appartement wonen het overige geld gebruiken we voor de genezing. ik heb kinderen , mijn moeder is eerder heen gegaan aan kanker, en liet 4 kinderen achter op jonge leeftijd. mijn kinderen wil ik dit niet geven , mijn kinderen krijgen en verdienen een moeder. evenals mijn kleinkinderen.

Mijn doel: genezen , en in snel trein alle  andere vrouwen op de hoogte brengen van dit, de genezing kans is groter dan wij denken.

Help mij om mijn behandeling te kunnen betalen én om mijn kanker en genezing groter te maken.

bedankt voor jou donatie deel het ook in jou kring!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.