MARIA4ASSESSOR

MARIA4ASSESSOR | Geld inzamelen
 
 
Help mij met mijn campagne voor de RGB 2018 2019!

Beste allemaal,

mijn naam is Maria Maia Goncalves Balz en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Rotterdam en ga hier naar het Erasmiaans Gymnasium. Ik wil me dit jaar verkiesbaar stellen voor de schoolbond voor de functie assessor. Ik stuur dit bericht omdat ik hiervoor op zoek ben naar steun.

De RGB, onze schoolbond, bestaat uit zeven leden. Elk jaar worden er nieuwe mensen gekozen voor deze functies. In de vierde klas kan je je kandidaat stellen. Sinds de eerste klas is het mijn droom mee te doen aan de verkiezingen en een nog grotere droom te winnen.

De functie assessor is de creatieve functie binnen de bond. Je bent verantwoordelijk voor het maken van posters, het ontwerpen van de jaarlijkse RGB-trui en de opmaak voor de kaartjes voor de schoolfeesten. Ik denk dat ik erg geschikt ben voor deze functie omdat ik, uiteraard, erg creatief ben. Ook denk ik dat ik in de bond pas omdat ik mijn stem graag gebruik en me altijd durf te laten horen.

Om te willen winnen moet je natuurlijk wel campagne voeren. Ik ben hier al druk bezig mee bezig. Ik heb bijvoorbeeld een instagram-account aangemaakt (@maria4assessor; neem gerust een kijkje:)) en heb ik al veel bedrijven gemaild voor een sponsoring. Enkele bedrijven reageerden enthausiast. Ook moet ik de school mijn kwaliteiten laten zien door middel van een paar opdrachten die de huidige bond mij heeft gegeven.

Voorafgaand aan de verkiezingen vindt ook altijd een campagnedag plaats. De hele school hangt voor met posters van de kandidaten, iedereen deelt gillend spulletjes uit en heeft iedereen een gekleurd campagne T-shirt aan. 

T-shirt bedrukken, poster printen en natuurlijk teken- en knutselmateriaal kopen, het is allemaal erg duur. Ik zou het daarom super vinden als u mij zou steunen. Elke bijdrage, groot of klein, brengt mij een stapje dichterbij en geeft mij steeds weer een beetje moed. Het zou mij super blij maken als u een bijdrage zou willen leveren en dit bericht misschien ook zou willen delen. 

Heel erg bedankt dat u er samen met mij voor wilt gaan!

Liefs,

Maria.

#jointeammaria

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 120,00

Deze actie is gesloten.