Manifestatie Opkomst voor Het Kind | Geld inzamelen
 
 

Manifestatie Opkomst voor Het Kind

Manifestatie Opkomst voor Het Kind

Manifestatie Opkomst voor Het Kind 

Omdat alle beetjes helpen.

Voor vragen over terug te refereren gemaakte kosten email: opkomstvoorhetkind@Gmail.com

Alle ontvangen bedragen worden openlijk vermeld.

Doelstelling: Het Belang van Het Kind ( in artikel 3IRVK), waarvoor we allen aanwezig zijn deze dag. En dus voor het nationale belang en voor een gezonde toekomst!

De Landelijke Kindvriendelijke Manifestatie die opkomt voor de belangen en Rechten van Het Kind in Nederland 2018, vindt plaats op Nationale Buitenspeeldag;

13 juni 2018

14:00-18:00 uur

Op het Malieveld in Den Haag

Wij nodigen iedereen uit die zich verantwoordelijk voelt over het welzijn van Het Kind in Nederland en wie Het Kind een warm hart toedraagt, ieder kind en jongere is van harte welkom, ook met de jeugd voor de jeugd, op deze woensdagmiddag.

Ten behoeve van het behartigen en beschermen van de belangen van ieder Kind en ieder’s Kind Recht op een duurzame, liefdevolle, gezonde, plezierige, rechtvaardige, kindvriendelijke, ondernemende, creatieve populatie van Nederland, vanaf deze politiek centrale ligging Den Haag, waarin de kinderen en jongeren hun talenten kunnen ontplooien en zich tot onafhankelijke zelfstandigen kunnen ontwikkelen en zich veilig voelen.

 
Door op te komen als Nederland, ouders en jeugdigen, voor kinderen, voelen kinderen en jongeren zich beschermd en verdedigd daar waar het mis zou kunnen gaan of mis is gegaan. Door hun actief en openbaar te beschermen tegen onrechtvaardigheid, versterken wij de eigen kracht van de Jeugd.

Wij komen op voor Het Kind met een uiterst noodzakelijke realistische kijk en rationele kijk, voor de verbreding van de werkwijze van de jeugdbeschermingstafel, door de aangehaalde verbeterpunten aan te kaarten en door te communiceren in een positief netwerk gericht op verbetering van de resultaten in de jeugdzorg, wat meer hoop, steun en perspectief geeft op een verbetering van de Jeugdzorg sector, tot aan de meest efficiënt mogelijke werkwijze. Allen zonder financieel winstoogmerk. Zo creëren wij een veilige en leerrijke omgeving.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

20 donaties
€ 491,00

Deze actie is gesloten.