Mamma | Geld inzamelen
 
 

Mamma

Wil graag mijn mamma zien

Ik hoop dat mijn wens om mijn moeder te zien hier mag uitkomen. Ik woon sinds 6 jaren in Nederland en ben sindsdien ook niet terug gegaan naar mijn geboorteland. Mijn familie waaronder vooral mijn moeder heb ik lang niet gezien en mis ze enorm. Ik zou heel graag mijn moeder willen overhalen naar Nederland of op vakatie willen gaan. Alleen heb ik er het geld niet voor.

Ik heb het vanaf het begin in nederland heel erg moeilijk gehad en enkele jaren ben ik ook nog ziek geweest. Door deze periode heb ik een lening moeten nemen en die ben ik nog aan het aflossen. Maar door mijn schulden kan ik ook niets meer doen. Gelukkig gaat het qua gezondheid nu beter. Alleen hoop ik dat de tijd kom dat ik uit mijn schulden kan geraken. Want daar baal ik enorm van. 

Ik mis mijn moeder enorm en ik hoop haar zo graag bij mij te hebben om mij even op te peppen en een knuffel te geven.

Ik hoop dat iemand mij hier kan helpen. Ik probeer ondanks mijn situatie mij. Medemens te helpen waar ik kan. En hoop misschien dat er toch iemand is die mij zou kunnen helpen. Je mag ook de ticket kopen. Ik hoef niet perse het geld.  Dat zal het wonder van God zijn.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.