Mama vs. Lyme

Mama vs. Lyme | Geld inzamelen
 
 
Mama vs. Lyme

In 2013 werd mijn moeder ernstig ziek. Van hardwerkende vrouw met een fulltime baan en alleenstaande moeder met 3 kinderen werd zij zo ziek dat zij grote delen van de dag sliep uit vermoeidheid, zware hoofdpijnen, hondsberoerd voelen, zwakte, vlekken voor de ogen, oorsuizen en legio andere klachten waren dagelijks aanwezig.

De 3 jaar die volgde waren erg zwaar. Mama ging zich steeds slechter voelen en de artsen beweerde dat er niks aan de hand was, omdat uit onderzoeken bleek dat alles goed was. Na veel onzekerheid en onderzoeken in meerdere ziekenhuizen heeft zij een huisarts in Duitsland gevonden die haar wou helpen. Zo is uiteindelijk uit de testen gekomen dat mijn moeder de ziekte van Lyme heeft met co-infecties.

In eerste instantie werd er aangegeven dat dit met een antibioticakuur en een goed dieet genezen zou kunnen worden. Maar nadat mijn moeder 8 maanden antibiotica heeft gekregen en de situatie zo verslechtert dat zij in het ziekenhuis  werd opgenomen heeft de arts besloten om met deze kuur te stoppen. Inmiddels is zij weer thuis en is de situatie nog onveranderd.

Zelf ben ik net als mijn moeder een persoon die altijd positief probeert te blijven en focust op de toekomst. Ik bewonder mijn moeder enorm voor haar positieve kijk en doorzettingsvermogen, hoe beroerd zij zich ook voelt.

Ik heb vorige maand een kliniek in München gevonden waar zij een behandeling kan volgen die een grote kans biedt op genezing. Deze behandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ik wil mijn moeder graag helpen, daarom heb ik het doel om met deze crowdfundingsactie € 7500 euro bij elkaar te krijgen voor de behandeling in München.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.