Geld inzamelen | Mama de winkel
 
 

Mama de winkel

Steun het sociale, duurzame en vooral helpende idee.

Hallo!

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Mama en ik ben een winkel. Niet zomaar een winkel, ik ben namelijk een tweedehands babywinkel. Denk hierbij niet gelijk aan een kringloop maar aan mooie, schone en vooral zo goed als nieuwe spullen.

Bij ons gaat vooral om duurzaamheid! Wij zijn heel erg fan van het nieuw leven inblazen bij spullen en het een nieuwe eigenaar geven. De meeste spullen die wij krijgen echt nog zo goed als nieuw en anders knappen wij ze op. Zo kun je dus bijna nieuwe spullen kopen voor een kleine prijs, daarmee helpen we de mensen met een kleinere portemonnee maar ook de mensen die graag duurzaam willen zijn !

Wij helpen ook veel goede doelen zoals stichting babyspullen. We hebben in de afgelopen 9 maanden daar al bijna 150 zakken kleding naartoe gebracht. Wij hebben ook onze draagzakken weggegeven aan mensen die de draagzakken brengen naar het lesbos. Onze grotere spullen gaan naar stichting allerliefst. 

Nu zitten wij op een plek waar de ruimte niet groot genoeg is. We willen ons winkel gedeelte houden maar we hebben ook een plek nodig waar de spullen kunnen blijven staan voor het goede doel en willen we dus graag verhuizen en daarvoor is geld nodig. Graag zouden we via deze weg geld ophalen en doneren wij 10% van het opgehaalde bedrag aan edukans.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.