Make A Wish Charity Diner 2017 | Geld inzamelen
 
 

Make A Wish Charity Diner 2017

Wie zijn wij ?

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren zijn er al meer dan 6.000 wensen vervuld. Dit is alleen mogelijk dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers, giften en fondsenwervende acties van bedrijven, scholen en verenigingen. Helaas blijven er blijven nog honderdduizenden wensen over.

Maar daar gaan wij wat aan doen! Hopelijk samen met u. Wij studenten van EuroCollege Hogeschool organiseren jaarlijks een spraakmakend Charity Diner, ditmaal op 8 april 2017. Zo’n 80 à 100 gasten komen op deze avond bijeen met één gezamenlijk doel: goed doen voor die kinderen. 

Wij, studenten van EuroCollege Hogeschool, zorgen er  samen met onze ‘materiële’ sponsoren voor, dat we een spectaculaire avond aan bieden waarbij we de productiekosten tot een minimum beperken. Uw bijdrage zorgt er dus echt voor dat er wensen worden waargemaakt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

41 donaties
€ 710,00