Mag ik geluk kennen

Mag ik geluk kennen | Geld inzamelen
 
 

12 juli 2014x ik dacht dat ik de liefde van mijn leven had leren kennen, naïef als ik ben.

Na enkele weken wou hij samenwonen, ik was dolgelukkig dat iemand het eindelijk meer dan waard vond om mij en mijn dochter in zijn leven te hebben. 
We woonden enkele weken samen en de veranderingen kwamen boven, van een goed hardwerkende man naar plots een tiranie die door het huis raasde.  Ik kon niks meer goed werd steeds afgebroken.  Na enkele gesprekken met zijn ouders en huisarts kwam ik te weten dat hij manisch depressief is.   Dus ik wou doorzetten, hem niet opgeven en helpen.   Uiteindelijk kreeg ik hem zo ver om aangepaste medicatie te nemen waardoor hij wat stabiel bleef.  Toch ondanks dit bleef de tiranie in huis hangen.  
Ondertussen hebben we 2 jaar geleden samen een huis gekocht, deels met de erfenis van mijn vader. 
De dag dat we de sleutels mochten ontvangen was hij zo gelukkig dat hij in zijn ogen geen medicatie meer nodig had, gevolg zowel mijn dochter als ik leven al 2 jaar in een hel.  Toch wou ik hem niet opgeven omdat dit een ziekte is waar hij niet voor kiest. 

 

Jammer genoeg moet ik nu onder ogen zien hoe stom en naïef ik echt was, meneer heeft iemand anders en wil scheiden, het huis verkopen en een grote meerwaarde opstrijken.  
Dit verdien ik niet, zo hard gewerkt en alles kwijt.  Ik zou hem 76000 euro moeten uitbetalen. 
Ik heb wat geld maar niet zoveel en ben al weken bezig de banken aan het aflopen.  De hypotheek is geen probleem maar ik kan niet bijlenen.   

Daarom doe ik anoniem een oproep naar hulp.   Als ik 5500 mensen kan bereiken die 10 euro kunnen missen, voor sommige is dit een klein getal, voor mij een grote betekenis. 
Mensen kunnen me bereiken via mail of messenger dat aangemaakt is zodat ik geen schrik hoef te hebben van mijn (ex)man  

Ik zou dit echt niet doen als het op een andere manier kan maar ik zie geen uitweg meer.

Dank je 

Lies

hailslies@gmail.com Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 55.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.