Maddies | Geld inzamelen
 
 

Maddies

Style of the 50's 90's. Tasty food fresh made!

Hallo, ik ben Dylan Hartog.

Een gemotiveerde persoon die altijd vrolijk is. Ik ben 22 jaar en een passie voor koken! Ik vins het heerlijk om nieuwe gerechten te bedenken en ook te maken! 

 

Kent u het nog?

Vroeger heerlijk naar DE hippe restaurant in omstreken. Gezelligheid en een warm gevoel bij binnen komst.

In 1950 waren er tot 2000 nog veel oude kroegen of koffie bars. Maar helaas word alles gemoderniseerd. Maar wat als wij u kunnen vertellen dat we een consept hebben die zal gaan aanslaan op iedereen? Onze Restaurant Maddies! Maddies zal compleet gedisignd worden zoals in de jaren 50 tot 90. Een warm gevoel bij aankomst. Gemotiveerd en gedreven om dit consept van de grond te krijgen. Alleen is hier geld voor nodig. Met uw steun kunnen we de eerste vestiging opzetten! Ook zijn we druk bezig om alles rond te krijgen. En onze locatie waar we onze eerste vestiging willen gaan plaatsen is....  Dordrecht!

Wat bied Maddies?

Maddies bied niet alleen warme en koude dranken. Maar ook eten! Dit is enorm uitgebreid in verschillende catogorieen. Warm, koud, desert. Eigenlijk van alles! Maar alles is net een beetje anders dan wat u verwacht geserveerd te krijgen.

 Waarom Maddies?

Waarom Maddies? Hmm ja dat is een goeie vraag! Maar die kan ik ik beantwoorden. Dordrecht, voorstraat of langs de kades. Een jaren 50 restaurant waar als je langsloopt toch even een oog wilt werpen om het binnen te zien. Eerst een warm oogent binnenkomst. Waar een oud robuust entree met bar en wat tafeltjes. Zodat je met een warm welkom wordt ontvangen. De bar oogt oud maar ook gewaagd modern. De tafels en stoelen zijn van de jaren 50 en met de oude retro lampen die het helemaal afmaken. 

Overigens zal het niet helemaal eruit zien zoals op de hoofdfoto, maar wel gedeeltelijk zo'n indeling krijgen!

Help mee om dit van de bodem te krijgen, met elke donatie kunnen wij enorm veel doen! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.