Maartenvanderweijdenfoundation | Geld inzamelen
 
 

Maartenvanderweijdenfoundation

Maarten van der Weijden zwemt de elfstedenzwemtocht voor onderzoek naar kanker!

Hey hoi,

Ik zwem namens mijn Poiesz team mee aan de elfstedenzwemtocht om zo geld in te zamelen voor het goede doel! Samen met Maarten gaan we een medicijn vinden tegen kanker! op 18,19 en 20 augustus zwemt Maarten meer dan 200 km om zijn doel te behalen. Steun jij Maarten net zoveel als ik doe?  Sponsor mij om het geld bij elkaar te halen en dit op 2 september op de waterpret en speeldag van Poiesz aan Maarten te kunnen geven!

Ik geef alles wat geef jij?!

Daniel de jongh
20-08-2018

Voor de goeie actiepagina van Maarten zonder BTW en andere kosten die ze er hier af halen moet je naar de Maartenvanderweijdenfoundation website en bij deelnemers zoeken naar Maarten van de Weijden! 


Daniel de jongh
20-08-2018

Hey hoi allemaal,

Ik zal even uitleggen wat er is gebeurd,

Ik zou mee zwemmen namens het Poiesz team om zo geld in te zamelen voor de maartenvanderweijdenfoundation. Echter had ik hier toendertijd nog geen pagina voor dus maakte ik deze om Maarten toch alvast te kunnen helpen! 

Toen ik uiteindelijk mijn eigen pagina kreeg was ik deze heelmaal vergeten. Gister stond mijn mailbox echter in een keer vol met mails van donaties en kon ik deze niet meteen linken aan mijn profiel op de Maartenvanderweijdenfoundation. Het schoot me daarom ook later te binnen dat ik dit account natuurlijk nooit gedeactiveerd heb! Toen ik zag wat er gedoneerd was schrok ik en raakte ik in paniek ik wist niet wat ik moest doen dus gooide ik alles er maar af. In overleg met m'n ouders hebben we als oplossing bedacht de doneert toe te herstellen zoals deze was maar inactief. En als het geld uitbetaald word dit over te maken naar de Maartenvanderweijdenfoundation. Echter is het inactief zetten van de actie niet gelukt. Ik hoop nu wel. Sorry voor dit misverstand en het geld zal zeker bij de Maartenvanderweijdenfoundation terecht komen geen zorgen!

Ik geef alles wat geef jij!


 

Laat een reactie achter

440 donaties
€ 32.907,00

Deze actie is gesloten.