Maak van 500, in zes maanden 1000,

Maak van 500, in zes maanden 1000, | Geld inzamelen
 
 

Twaalf jaar geleden raakte ik m'n werk kwijt; kort daarna ook mijn vrouw. Gelukkig heb ik met nog goed contact met mijn dochters (net als mijn ex-vrouw trouwens).

Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heb de afgelopen 9 jaar, ondanks nog andere tegenslagen, mezelf succesvol bekwaamd in het beleggen in futures.
Jammer genoeg is daar weer eens een kink in de kabel gekomen.
Afgelopen oktober ben ik gevallen en heb een totaalruptuur in mijn Rotator Cuff (schouder, pees-subscapularisspier) opgelopen.
Tien december j.l. ben ik eraan geopereerd. Door alle consternatie (pijn, vleugellam en een recovery van 5-6 maanden in het vooruitzicht) ben ik behoorlijk afgeleid, allemaal te koste van de hoognodige concentratie. Ook omdat ik alleenstaand ben heb alles zelf moeten rooien. Met een instelling van 'de aanhouder wint', ben ik ervan overtuigd dat het een haalbare kaart is.
In bijaand plaatje (Excel-sheet) is te zien dat ik weet waar ik 't over heb (het plaatje laat 't resultaat van de eerste week van dit jaar zien).

Doordat ik nogal afgeleid was, is 't me niet gelukt aan de gang te blijven, vandaar deze oproep en er voor jezelf ook wat aan over te houden.

Aanbod
Investeer €500,- en krijg €1000,- terug over een  half jaar. Het is mogelijk 'in te stappen' met €500,-, maar ook met meer.
Het is de bedoeling €5000,- op te halen. Met €500,- per week winst is het dan mogelijk in 20 weken (nog geen half jaar!) €10.000- te hebben verdiend. Deze verdubbeling is dan voor de investeerders. Zij blij, ik blij. Zij hebben hun geïnvesteerde geld verdubbeld en ik kan weer door.

Mail LJMRichter@gmail.com om de details te bespreken.

Excel-sheet Week1 2022Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.