Maak samen met ons een vuist tegen eenzaamheid.

Maak samen met ons een vuist tegen eenzaamheid. | Geld inzamelen
 
 
Kom op tegen eenzaamheid! En steun onze ouderen, samen staan we sterk!

Beste mensen,


We leven momenteel met zijn alle in zo een onwerkelijke periode, dit is de tijd dat wij als mensen er voor elkaar moeten zijn jong, oud, zwart of wit. Respect kent geen kleur of grenzen. Maar juist nu moeten we er vooral zijn voor onze "ouderen". De mensen die dit prachtige land hebben opgebouwd voor ons. Het respect is helaas steeds verder te zoeken. Vandalisme, diefstal en vernielingen vrijwel iedereen krijgt er helaas wel eens mee te maken. Vaak wordt het afgedaan als kwajongens streken. Maar de impact en schade die het achterlaat wordt vaak overzien. Van iemand zijn eigendom blijf je gewoon met je poten van af. En zeker van ouderen die zelf niet weerbaar zijn en spijtig genoeg vaak met eenzaamheid te kampen hebben. Wij willen nu hiervoor samen met jullie voor eens en altijd een stevige vuist tegen maken. Als het vertrouwen eenmaal is geschaad is het zo lastig om dat weer te herstellen. Veel (ouderen) krijgen helaas al weinig visite over de vloer en nu in deze corona periode is het al helemaal afzien. Het raakt ons enorm echt waar en we hopen dat iedereen eens dit verhaal goed tot zich neemt. En deelt met zijn kinderen, zodat we echt er iets aan kunnen doen. Het leven kan zo mooi en gemakkelijk zijn maar (kleine) incidenten zoals "benoemd" kunnen zo veel ellende met zich mee brengen. Het moet echt eens stoppen. We hebben dan ook echt goed met zijn alle gekeken wat wij als (burgers) hierin kunnen betekenen. Eenzaamheid is op dit moment een van de meest voorkomende redenen dat mensen vroegtijdig komen te overlijden en te kampen hebben met ernstige onnodige aandoeningen. Wij willen hiertegen samen met jullie in actie komen! En dat kan eenvoudiger dan je denkt. Wij willen met ons concept genaamd "uurtjebabbelen" zoveel mogelijk ouderen eenmaal per week bezoeken. Om gewoon eens een goed algemeen gesprek te hebben en een luisterend oor te bieden. Tijdens dit gesprek wordt er ook altijd uiteraard deskundig naar het welzijn van de persoon gekeken. En kunnen wij vroegtijdig signalen van eenzaamheid of andere (zaken) signaleren. Hierdoor kunnen wij indien nodig vroegtijdig actie ondernemen en eventuele onnodige problemen voorkomen.

Waarvoor hebben wij financiële middelen nodig? En doen wij een oproep op aan iedereen waarvoor het mogelijk is dit project te steunen.

Ons doel is om dit concept bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken het is niet gebaseerd op een verdienmodel. Hoe meer particulieren / bedrijven dit overnemen des te meer, Onze doelgroep wordt geholpen. Om dit te realiseren is er nu eenmaal gewoon kapitaal nodig. 

Dit is zo een belangrijk initiatief dat vrij eenvoudig is te verwezenlijken. We hopen echt op jullie steun en nemen iedereen mee in ons project! Ben je in staat om een donatie te plaatsen zou dit echt enorm op prijs worden gesteld. Als dit niet toelaatbaar voor je is begrijpen wij dat volkomen. We vragen u vriendelijk dit bericht zoveel mogelijk te delen. Zodat men zich er goed bewust van wordt. We danken jullie ontzettend voor jullie tijd en aandacht, Namens ons hele team, wensen wij iedereen heel veel gezondheid en warmte toe voor deze aankomende periode. Laten we samen er het beste van maken en uiteraard positief blijven


Vriendelijke groet, Tobias  

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.