M.A.S.H. | Geld inzamelen
 
 

M.A.S.H.

Help ons medisch materiaal verzenden naar Turiani Hospital, Tanzania!

Vind jij het ook zonde dat er tegenwoordig in ziekenhuizen zo veel wordt weggegooid? Zeker omdat er in Afrika grote tekorten zijn aan medisch materiaal. Dat vinden wij ook! Daarom verzamelen wij dit materiaal zodat het een tweede leven krijgt.

MASH staat voor Medical Aid by Student Help. Al sinds 1977 zetten wij ons in voor het Turiani ziekenhuis. Het begon allemaal bij Willem Nugteren, een Nederlandse arts die in Tanzania werkte. Daar zag hij de behoefte aan medisch materiaal en besloot daar iets aan te doen. Inmiddels zijn we met een groep van 9 studenten Geneeskunde en zetten wij dit werk voort.

Regelmatig halen wij dozen met allerlei medisch materiaal op bij het Martiniziekenhuis en het UMCG in Groningen. Vervolgens sorteren we dit materiaal en sturen het naar het Turiani ziekenhuis in Tanzania. Zo kunnen de mensen daar ook de zorg krijgen die voor ons zo vanzelfsprekend is.

Het verzenden van dit materiaal kost natuurlijk geld en omdat alles op een vrijwillige basis is, zijn wij geheel afhankelijk van donaties.

Wij zouden het fantastisch vinden als u uw steentje bij zou willen dragen zodat we medisch materiaal naar Tanzania kunnen blijven versturen. Elk bedrag is welkom!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.