Lunah haar 6e verjaardag

Lunah haar 6e verjaardag | Geld inzamelen
 
 

Lunah wordt 3 december 2021 al 6 jaar, terwijl de artsen aangaven toen ze werd geboren de ze hoogst waarschijnlijk niet eens 1 jaar zou worden! Lunah heeft een geboren aandoening, namelijk Trisomie 18, de oorzaak is een 'extra' chromosoom 18. Lunah heeft hierdoor een achterstand in de groei, de hersenen zijn niet goed ontwikkeld en daarnaast heeft Lunah een kleiner hoofd. Ze heeft een ernstige verstandelijke beperking, Lunah heeft hierdoor 24/7 zorg nodig.

Haar ouders doen dit alleen, en wonen nog in Utah (VS) voor haar medische zorg. De ouders van Lunah mogen niet vast werken omdat hun visum dit niet toelaat. Haar vader schraapt hier en daar wat mogelijk is om hun hoofd boven water te houden. Graag willen we Lunah en  haar ouders wat extra's kunnen bieden. De vorige keer hebben wij een actie gestart om hun ouders te ondersteunen voor de voeding en het onderhoud van Lunah, voornamelijk om te helpen met haar sondevoeding die tot heden nog niet door de algemene medische verzerkering wordt vergoed. dit kost per maand al €507,16 omdat het privé zelf moet worden aangeschaft.

Voor nu zou ik het erg gaaf vinden als we een mooi bedrag ophalen voor Lunah haar verjaardag, en haar een aantal cadeautjes zouden kunnen sturen van haar verjaardagslijst. (het bedrag wat overblijft, doneren we naar stichting hart voor Lunah voor haar onderhoud en voeding)

Als je een donatie hebt gedaan wil ik je hier voor bedanken!😊

Ook namens een blije Lunah die haar 6e verjaardag in December mag gaan vieren, en hopelijk met een hele hoop cadeau's.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 2.000,00
0%