Lucky's operatie

Lucky's operatie | Geld inzamelen
 
 
Lucky's operatie ziekte van cushing

Dit is onze Lucky.

 

Lucky is een duitse pincher. Helaas is bij Lucky begin dit jaar de ziekte van Cushing geconstateerd. De ziekte bij lucky is hypofyse afhankelijk wat betekend dat hij een tumor op zijn hypofyse heeft.

We zijn gestart met medicijnen maar dit heeft het niet het gewenste effect op Lucky. Zijn haar begint uit te vallen, krijgt ontstekings wondjes op zijn huid, heeft de hele dag enorm veel dorst en zijn spieren verslappen ernorm waardoor het voor Lucky steeds moeilijker wordt om zijn mond te openen.

 

Lucky is bij ons gekomen toen hij 2 jaar was. Hij was achtergelaten in een dierenpension en niet meer opgehaald. Hij heeft hier een aantal maanden gezeten tot dat wij hem tegen kwamen. Hij heeft hierdoor een flink rugzakje met zich mee. Maar o zo lief.

 

Met het opgehaalde geld kunnen wij de operatie bekostigen die bij Lucky de hypofyse weghaalt. Hierna is met de juiste medicijnen zijn leven weer op orde te krijgen en kan hij nog heel wat gelukkige jaren mee.

 

Laat je hart spreken zoals wij dat ook voor hem hebben gedaan toen wij hem uit het pension hebben gehaald. Hij is ons maatje en maakt ons en andere zo vrolijkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 315,00
Doel: € 4.600,00
6%

Deze actie is gesloten.