Louisiana here I come

Louisiana here I come | Geld inzamelen
 
 

Hallo, mijn naam is Tessa en ik probeer mijn droom te verwezenlijken. Mijn vriend woont in Louisiana. Dankzij corona hebben we elkaar met kerst pas weer gezien en hebben we er het beste van gemaakt voor een week. We zijn verloofd, maar hier komt natuurlijk meer bij kijken dan eens in de zoveel tijd heen en weer reizen. Hier zijn we ondertussen wel klaar mee. Het wordt tijd voor mij om de grote stap te maken: immigreren naar Louisiana!


Alleen hangt hier een flink prijskaartje aan vast. Het gehele immigratieproces gaat bijvoorbeeld al enkele duizenden euro's kosten (visum, interview, etc). Ook moeten er nog spullen verhuisd worden (deel van de inboedel), moeten de honden en kat een volledige gezondheidscheck krijgen bij de dierenarts met alle bijbehorende vaccinaties en moeten de tickets geboekt worden. Voor onze bruiloft hebben we een groot deel al bij elkaar, maar de rest van het financiële plaatje is lastig om alles bij elkaar te krijgen. Uiteraard werken we allebei en verkopen we ook een deel van de inboedel en andere zaken die we niet meer nodig hebben, maar met de dubbele vaste lasten en eventuele onverwachte uitgaven blijft het een lastig pakket.


Het aangegeven bedrag is lang niet alles wat we nodig gaan hebben. We gokken zelf op bijna 10.000 euro (inboedel verhuizen is al tussen de 5000 en 10.000 euro), maar alle kleine beetjes helpen ons om bij elkaar te kunnen wonen en onze relatie niet meer met zo'n lange afstand te behouden. Hopelijk kunnen jullie helpen om ons bij elkaar te brengen en onze grote droom te verwezenlijken.


Indien jullie interesse hebben in het volgen van de stappen die doorlopen moeten worden en hoe we het aanpakken, laat het dan ook weten. Dan kan er altijd een wordpress opgezet worden waarin ik alles bij ga houden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.