Loterij met groot makeup pakket voor plannederland | Geld inzamelen
 
 

Loterij met groot makeup pakket voor plannederland

Makeup loterij voor plan Nederland !

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Mandy en ik ben finaliste Miss Beauty of Drenthe. 

Graag wil ik mij inzetten voor het goede doel, namelijk plan Nederland. Ik vind plan nederland een geweldig doel en ik steun hun campagnes dan ook.

Plan Nederland zet zich in voor kansarme kinderen, en bieden hun een eerlijke kans. Denk hierbij aan middelen voor een opleiding, middelen voor hygiëne (denk aan maandverband etc) schoon drinkwater en nog veel meer! 

Kinder verdienen ook een gelijke kans want ze zijn onze toekomst van morgen! Zelf zou ik heel graag ooit op een dag een vrijwilliger willen worden om in het buitenland scholen te bouwen of waterputten te bouwen,maar helaas heb ik zelf daar nu niet de mogelijkheden voor. 

Wel heb ik een hele leuke actie gestart om zoveel mogelijk geld op te halen voor plan Nederland ! Door middel van een loterij. En wat voor een! Ik heb vanwege mijn grote passie voor visagie meer dan genoeg mooie makeup waarvan ik 2 leuke paketten van heb gemaakt. Meedoen kan door een lootje te kopen, een lootje kost €4! In mijn video krijgt u meer informatie hoe u mee kunt doen. U mag natuurlijk ook gewoon geld doneren!

Het zou leuk zijn als er zoveel mogelijk geld opgehaald kan worden voor plan Nederland middels mijn loterij, zo kan ik ook laten zien dat een miss niet alleen maar “mooi” is en lief lacht maar ook iemand is die zich wil inzetten voor belangen van anderen.

 

Heel erg bedankt!

Liefs, Mandy Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 15,00