LOOdS35 naar het FutureA Kidsfestival in Bosnië

LOOdS35 naar het FutureA Kidsfestival in Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Percussieband LOOdS35 gaat workshops geven tijdens het FutureA Festival in Bosnië

Percussieband LOOdS35 gaat van 27 mei tot en met 2 juni op uitnodiging van Stichting Out of Area naar het FutureA Festival in het voormalig Joegoslavië.

Voor het tweede jaar heeft Out of Area gekozen voor een geheel nieuwe opzet om hiermee meer kinderen te bereiken. In plaats van dat de kinderen met bussen naar het festival wordt gebracht wordt nu het festival naar de kinderen gebracht.
In 4 verschillende steden zal er een 1-daags festival worden georganiseerd waarbij kinderen worden vermaakt met diverse workshops, muziek, dans en heel veel plezier.

LOOdS35 gaat weer de te gekke workshop percussie organiseren. Samen met alle kinderen gaan we heerlijk op trommels slaan en samen muziek maken. Het is geweldig om te zien hoe met muziek taalbarriëres verdwijnen.

We gaan er weer een feestje voor de kids van maken. Want het is niet onze eerste keer, nee dit wordt zelfs onze 3e keer. Deze kinderen de dag van hun leven geven is zowel geweldig als heel erg indrukwekkend!

De reis wordt door de deelnemers zelf betaald, maar dat neemt niet weg dat er geen kosten zijn. Onze trommels, die we graag even ter beschikking stellen voor de kinderen, lijden er behoorlijk van en daarom moeten we bijvoorbeeld ook extra trommels en reserve-vellen meenemen. Ook de transportkosten van ons materiaal zijn behoorlijk.

Help jij ons mee? Onder alle donateurs wordt een percussieworkshop voor 20 personen verloot. Leuk voor teambuilding of gezellig met familie!

 

Kids Festival is supporting peace and tolerance contributing to a better future of Bosnian youth. Therefore, big support to the enthusiastic Dutch team of organizers of Out of Area! www.outofarea.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

34 donaties
€ 1.070,00
Doel: € 2.500,00
42%

Deze actie is gesloten.