Lombok Aardbeving | Geld inzamelen
 
 

Lombok Aardbeving

Lombok aardbeving donatie

*Bij grote donaties, neem aub direct contact met mij op*

email: [email protected]

 

 

Update 24/8/18: ik ben na zes weken reizen (helaas) weer thuis, maar heel veel mensen in Lombok hebben geen huis om naar terug te gaan. Daarom is het belangrijk om te blijven doneren. Ondanks dat ik niet meer ter plekke ben, zorg ik er alsnog persoonlijk voor dat alle donaties goed terechtkomen. Ik heb directe contacten met locals en en reizigers die grote acties opzetten en ben onderzoek aan het doen naar goede organisaties om te doneren. Bij elke donatie geef ik een update.

——————————

20/8/18

- 5/8 Eerste donatie van €100 aan groep locals om rijst, water, dekens etc. in te kopen.

- 12/8 Met Blue Island dokter naar medische post boven Mataram en naar Gili Air, eerste donatie van €150 euro

- 17/8 Donatie van €500 aan de Peduli Anak Foundation. Hier ben ik persoonlijk geweest om o.a. met de kinderen te spelen en een tent op te bouwen die de organisatie voor een nabij liggend dorp had aangeschaft.

- 18/8 Naar een Lombokcare collega van een medereiziger boven Mataram (vlakbij Kekait) geweest o.a. om de kinderen kleur boeken te brengen.

——————————

5/8/18

Ik ben momenteel in het Noorden van Lombok om de dorpen die nog niet direct of weinig hulp van de overheid hebben gekregen voedsel, water, medicijnen, dekens etc. te brengen. We zijn met een grote vrachtwagen met voorraden naar verschillende dorpen gegaan, om de eerste drops te maken rond Mataram, Bangsal en Pemenang. Helaas kwam er toen we ter plekke waren wederom een grote aardbeving en moesten we onze reis naar de rest van de dorpen voorlopig stopzetten. Maar we gaan door elke dag tot de donaties op zijn! 

Alle beetjes helpen en ik waardeer het ontzettend veel dat jullie willen bijdragen! Ik zorg er dan ook persoonlijk voor dat het bij de getroffenen terecht komt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

24 donaties
€ 1.990,00