Littekens correctie | Geld inzamelen
 
 

Littekens correctie

Littekencorrectie

Nou daar gaan we, met mijn verhaal! Met in plaats van de billen bloot, met de littekens bloot!!


Ik loop op mijn buik al heel wat jaren met een grotere litteken met een mega harde bult erop/erboven genoemt een Scleroserend litteken. Het litteken wordt dan hard, dik en moeilijk plooibaar door de bindweefsel, nou die klopt!


Ook door meerdere keren tijdens operaties die ik heb ondergaan hebben ze mijn longen laten klappen, en zit ik door de meerdere keren drains en door ontstoken hechtingen met lelijke en pijnlijke littekens naast mijn borsten en precies op rand van de bh aan de linker en rechter kant... de fotos zeggen genoeg HELAAS.


Helaas zijn de littekens hier uit mijn litteken gegroeid. Dat blijkt te heten keloid met Hypertrofische littekens... leuk vel dat uit een litteken steekt... je pakt het letterlijk vast en elke vraag snapt me gevoel hoop ik alleen bij het idee. (Behandeling met spuiten in littekens waar Keloid zit al gehad en zoals te zien is niet geholpen).


Na heel lang uitstellen heb ik mijn verzekering gebeld en ben ik doorgezonden naar een kliniek voor een gesprek. 


Hup shirt uit , bh uit en hoppa hier zijn ze " de" littekens!

De buik vond de chirurg interessant en begreep hij volkomen, nu de armen de lucht in en ook dit begreep hij naast mijn borsten en eentje schuin op de rug ( zie mijn fotos) . Namelijk in de zomer loop ik met lapjes voor het schuren en zweten met het mooie weer bij deze littekens tussen mijn bh en de huid, zodat ik al wat voor wil zijn.


De chirurg zou de beoordeling toesturen.

Ik bel de verzekering na 5 dagen en het mooie komt nu... de beoordeling is binnen en jazeker ze willen fotos van mij ontvangen. Ik vraag letterlijk " gaat u zelf even beoordelen zonder kennis of het lelijk genoeg is?" En jazeker dat ze dat doen!


De chirurg geeft aan door uitsteken van de zijkanten en de buik het inderdaad een belemmering met het uiterlijke maar ook het pijnlijke is , en snapt dat ik het mooier wil en beter zonder ik deze last heb.

En de verzekering? Die vergoed maar een deel. Volgens hun stel ik me blijkbaar aan en is het daarom niet "lelijk genoeg" . Kortom 2018 word flink sparen want ik heb het niet " even liggen" en ik wil deze zomer me NIET schamen voor het grote litteken met bult op me buik, en last hebben van de zijkanten. 


Daarom waag ik het erop, mensen die mij kunnen helpen met een donatie. Ik wil kunnen lachen en de littekens trots kunnen zien in plaats van te  verafschuwen en last van te hebben. 

In totaal moet ik zelf 2500 euro zelf sparen en hoop met donaties ik me beter mag voelen over mezelf. 

Dan mag ik misschien leuk en zelfverzekerd overkomen, maar is voor mij een hele stap te laten zien wat ik meedraag en wat mij onzeker maakt over mij....


Liefs Kim Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.