Lilian s droomreis

Lilian s droomreis | Geld inzamelen
 
 

Onze dochter Lilian bleek in 2019 een zeer kwaadaardige tumor in haar arm te hebben. Ze was toen 11 jaar.

Na een jaar vol verdriet, angst, megazware chemo, bestraling, operaties en heel ziek zijn, is in 2021 alsnog haar arm geamputeerd.

Ze leeft er nu mee, alsof er bijna niets aan de hand is. We hebben nog nooit zo'n sterk mensje gekend als Lilian. Ze geniet volop van het heden en droomt over een mooie toekomst.

De werkelijkheid is, dat ze een overlevingskans heeft van minder dan 10%. Voor ons bijna ondraaglijk.

Maar niet voor Lilian, ze haalt alles uit het leven met een kracht en positiviteit die zelfs ons moed geeft.

Ze verheugt zich op leuke belevenissen en gelukkige momenten, zoveel en zo vaak als maar mogelijk. Dat geeft haar ook de energie en vreugde om haar ziekte even te kunnen vergeten.

Het was voor Lilian dan ook een grote en verdrietige teleurstelling, dat de januari reis naar de sneeuw in Oostenrijk, georganiseerd door Prinses Maxima Centrum, niet door kon gaan vanwege ineens weer nieuwe corona regels.

Ze heeft voor haar ziekte al een paar keer met familie in Oostenrijk op ski's gestaan. Daar heeft ze zulke geweldige herinneringen aan dat ze zich enorm op deze reis met lotgenoten verheugde.

Mede ook door corona, is een dergelijke reis voor haar door onszelf, op dit moment een financiële uitdaging. Omdat we de toekomst niet kennen en haar prognose zeer onzeker is, willen we haar grote wens ontzettend graag in vervulling laten gaan. We weten niet of uitstel leidt tot nooit meer, de kans daarop is groot.

Alle hulp om haar droomreis waar te kunnen maken, zijn van onschatbare waarde en onbeschrijfelijk welkom. Wilt u een klein steentje bijdragen aan haar droomreis? Wij zijn oneindig dankbaar!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.