Light 4 Guinea Together We Shine | Geld inzamelen
 
 

Light 4 Guinea Together We Shine

Geef een lichtje

Wij zijn Terna Diawara en Martijn Coumans en we zijn het project “Light 4 Guinea" begonnen. We zetten ons in voor een project dat krachten bundelt: van ons en van de natuur.

Guinée Conakry is een land in West-Afrika waar de mensen niet 24/7 stroom hebben. Wel schijnt daar alle dagen in het jaar volop de zon. We willen daarom mensen in een dorp in Guinée toegang tot zonne-energie geven zodat kinderen in de avond hun huiswerk kunnen maken, volwassenen hun werk kunnen doen en niet te vergeten natuurlijk hun mobiel kunnen opladen. Ons doel is om geld op te halen voor 200 WakaWaka lampjes met powerbankfunctie en deze persoonlijk te brengen zodat wij er zeker van zijn dat ze goed terecht komen.

Met het geld kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs WakaWaka lampjes inkopen, omdat wij een goed doel zijn. Een WakaWaka lampje is van onschatbare waarde voor de mensen in Guinée. De lampjes zorgen voor meer vooruitgang in educatie en bieden daarom een betere toekomst voor de mensen in Guinée.

In de YouTube link is een uitleg over de lampjes, en schetst het probleem van een tekort aan licht in Afrika.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bonjour tout le monde!

Je vous présente notre projet Light 4 Guinea, dirigé par Terna Diawara et Martijn Coumans.
Guinée Conakry est un pays en Afrique de l’Ouest où les gens n'ont pas constamment d'électricité, comme nous l’avons 24/7 en Europe. En contraire, la Guinée a beaucoup de soleil tout l’année. C’est pourquoi nous voulons donner l’accès à l’énergie solaire à la population d’une petite village, de sorte que les enfants peuvent faire leurs devoirs le soir, les adultes peuvent faire leur travail dans la lumière et bien sûr que c’est possible pour tout le monde de charger leur téléphone.
Si vous voulez nous aider à effectuer notre projet, vous pouvez faire un don!

 

Terna Diawara
14-05-2018

Bedankt iedereen die tot nu toe gedoneerd heeft!! 

Er zijn twee WakaWaka lampjes die wij kunnen aanschaffen voor Guinée:

- De WakaWaka Light 
- WakaWaka Power+ 

De power+ is een lampje én powerbank in één waardoor er ook de telefoon mee opgeladen kan worden.

Wij hopen op nog meer donaties voor meer van deze mooie lampjes!

Team Light 4 Guinea!

  

Laat een reactie achter

108 donaties
€ 3.090,00
Doel: € 4.000,00
77%

Deze actie is gesloten.