Lifewave een leven zonder pijn | Geld inzamelen
 
 

Lifewave een leven zonder pijn

Geeft minder pijn, meer energie, beter slapen en eerder herstellen

Mijn naam is Christo Cornelissen en ik wil mij sterk maken om een nieuw product in Nederland onder de aandacht te brengen. Ik leefde altijd met pijn, was zwaar vermoeid, stond nooit uitgerust op en heb 3 hartaanvallen en een hersenattack gehad. Ik kreeg helse pijnen aan benen en voeten en de arts gaf mij Prednison prikken, maar at hielp maar tijdelijk. Inmiddels kwam ik steeds verder in de problemen en belande zelfs op vacantie in een rolstoel.

Het lopen was zo moeilijk geworden, dat ik buiten niet eens meer kon lopen zonder mijn beide krukken. Mijn leven werd een hel, wilde zelfs mijn benen laten amputeren, zoveel pijnen had ik. De sspecialisten zeiden na mijn hersenattack, u moet zich gaan voorbereiden op een rolstoel en een scootmobiel, maar ik weigerde dat. Het lopen op krukken was een kwelling en de artsen gaven mij te verstaan: Wij kunnen u niet meer helpen, u zal ermee moeten leren leven!

Op 31-05-2019 starte ik met een revolutionaire techniek: Stamcel activatie, een methode die werkt met licht, warmte en frequenties van licht in pleisters. Deze pleisters helpen bij stress, vermoeidheid, pijn, herstel periode verminderen na een operatie of kwetsuur, verhogen van eneergie je level.

Doelstelling: Ik wil mijn verhaal onder de aandacht brengen:

Op vrijdag 31-05-2019 starte ik met de Livewave X39 stamcel pleisters en de eerste 6 dagen gebeurde er helemaal niets. Vanaf dag 7 veranderde er van alles. Ik kreeg veel meer energie, stond wakker op, had veel minder pijnen en ik kon ineens na 10 dagen zonder pijn en zonder krukken lopen.

Mijn leven ziet er ineens heel anders uit en ik wil zoveel mogelijk mensen zien te bereiken, zodat zij ook kunnen profiteren van de voordelen van deze innovatieve stamcell techniek.

Ik ga mijn lichaam op de proef stellen en ga in het weekend van 6 en 7 juli 2019, meedoen aan een marathon van 40 km ( niet rennen maar wandelen ), welke in Someren zal worden gehouden.Facebook live opnames maken en een update geven van mijn uitdaging. 3 weken geleden kon ik nog geen 100 meter lopen zonder te moeten stoppen van de pijn en de vermoeidheid, zelfs met twee krukken.  Nu ik mij zo enorm goed voel, wil ik mijn lichaam op de proef stellen en mijn verhaal met heel de wereld delen, aangezien er zich een medische doorbraak heeft voorgedaan. Ik wil dus geld inzamelen, om verkeer te kunnen kopen bij Facebook.

Ik wil graag €5000 ophalen om de kosten te dekken, maar ook de promotie te financieren via Facebook campagnes en voor 15 dagen iedere dag €300 investeren in een Facebook reclame campagne, wat dan €4500 kost. De overige €500 zal besteed worden aan reiskosten, horelkosten, eten, drinken, kleding, goede wandelschoenen en aan de kosten voor een spandoek.

Met uw bijdrage kunnen wij dit project en mijn persoonlijke challenge tegen de klok, tot een mooi evenement omtoveren en dit product onder de aandacht brengen.Mogelijk gaan er nog nkele mensen mee, maar dat is og niet helemaal zeker, maar ik ben in ieder geval wel van de partij.

Heel veel mensen lopen met ondragelijke pijnen, zijn enorm vermoeid,  en ploffen het liefste na hun werk op de bank. Deze mensen kunnen wij helpen om hun leven weer terug te krijgen, zodat zij voortaan weer zeldf de regie hebben over hun eigen energie.

 

Vind u dit een heel goed en mooi initiatief, dan is uw sponsorbijdrage van harte welkom.
Wij gaan ervoor en geven het beste van onszelf, mogen wij ook op uw bijdrage rekenen?

 

Alvast bedank voor uw bijdrage.

 

Christo CornelissenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 5.000,00
0%