Lieve Mama | Geld inzamelen
 
 

Lieve Mama

Reis naar Ethiopië, op zoek naar Mama.

 

Dag beste mensen,

Mijn verhaal begint in 1992 te Ethiopië.
Ik ben inmiddels in jongeman van 25 en woon in Rotterdam. Ik ben op 3 jarige leeftijd geadopteerd, door een zeer liefdevol Rotterdams gezin.
Dit omdat mijn (alleenstaande) moeder niet voor me kon zorgen wegens omstandigheden als oorlog.
Na mijn adoptie heb ik helaas geen contact meer gehad met mij biologische moeder maar wel altijd vragen gehad en benieuwd geweest. Daarnaast heb ik een zeer goede opvoeding gehad waarin ik nooit wat tekort ben gekomen en heel veel liefde heb gehad. Wel is het zo dat ik altijd graag mijn biologische moeder wou gaan zoeken maar dat het er nog niet van is gekomen komt in dat ik er simpelweg nog niet klaar voor was. In mijn jeugd hebben vrienden wel eens aangeboden om me op te geven bij het programma 'Vermist' maar ook dat wilde ik destijds niet. Me Nederlandse ouders hebben altijd gezegd als je klaar ben om te gaan zoeken zullen we je daar in ondersteunen.
Nu is het zo dat ik dus graag wil gaan reizen, 12 weken naar Ethiopië en me moeder te gaan zoeken dan wel familieleden.
Zelf studeer ik nog, maar ik ben hard aan het sparen en heb van me ouders ook al wat geld gehad maar alles bij elkaar is helaas niet voldoende voor een reis van 12 weken.
Ik heb namelijk wat extra nodig voor een gids/tolk, (aangezien ik alleen vloeiend Nederlands spreek.) vliegtickets en verblijf, levensmiddelen, eventueel een huur auto om te kunnen bewegen van locatie naar locatie.
Daarom doe ik mee aan www.donaties.nl
Ik hoop dat er mensen zijn die een bijdrage kunnen doneren en mij op die manier helpen mijn droom te verwezenlijken.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.