Lia wil blijven fietsen! | Geld inzamelen
 
 

Lia wil blijven fietsen!

Met jullie hulp kan ik weer verder fietsen!!!

Hallo Ik ben Lia, 62 jaar en copd patiënt.
Drie jaar geleden kon ik door een financiële meevaller een E bike kopen, waar ik dolgelukkig mee ben omdat ik geen auto heb en dus alles op de fiets wil en moet doen.
Mijn longinhoud is nog 37% en een gewone fiets is geen optie, daar kan ik niet meer op fietsen.
Fietsen is echt mijn lust en mijn leven en ik ben héél erg blij dat ik dat nog kan dankzij de E bike!
Die geeft me het gevoel van onafhankelijkheid en het gevoel dat ik nog mee kan doen.

Jammer genoeg gaat het vermogen van de accu van mijn E bike elk jaar achteruit, met een beetje geluk en weinig stops, kan ik nog net 27 km halen. Ik neem uiteraard altijd mijn oplader mee, maar het kan je verrassen en dan sta je daar.
De fiets hulpdienst komt niet voor een lege accu en lopen is absoluut geen optie.

Het liefst zou ik een nieuwe accu willen kopen, zodat ik weer wat verder kan fietsen en ook niet altijd bang hoef te zijn dat ik zonder “stroom” kom te zitten.
De accu die in mijn fiets past kost € 399,00, in principe valt dat wel mee dat bedrag, maar ik leef al 8 jaar van een minimum inkomen en dan valt er niks te sparen.
En ja, ik krijg vakantiegeld, maar tegen de tijd dat ik dat krijg is mijn wensenlijstje, met noodzakelijke aankopen redelijk lang en blijft er niet genoeg over voor een nieuwe accu.

Dus vandaar dat ik deze actie ben gestart en dat ik uiteraard hoop dat het lukt om genoeg bij elkaar te krijgen dat ik die nieuwe accu kan kopen.

Mocht je een donatie doen, dan wil ik je alvast ontzettend bedanken!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

11 donaties
€ 180,00
Doel: € 399,00
45%

Deze actie is gesloten.