Levensdroom rijbewijs

Levensdroom rijbewijs | Geld inzamelen
 
 

hoi. Sinds 12 jaar leef ik al in eenzaamheid en heb al echt van alles geprobeerd om er uit te komen. Ik woon momenteel in kerkrade maar heb het hier echt moeilijk om een fatsoenlijke sociale vriendenkring op te bouwen. Ik ben opgegroeid in vaals en daar zijn dan ook veel vrienden kennissen en familie. Ik merk de laatste tijd dat ik Vaals toch heel erg mis. Ik heb dan ook nu de beslissing gemaakt weer terug te gaan naar Vaals. MAAR ik heb ook eindelijk een droombaan die ik graag wil behouden. Echter moet ik dan elke dag twee uur fietsen (uurtje heen en uurtje terug) 

ik kom helaas uit een heel diep dal en sinds 2015 gaat het bij mij pas weer beter. Echter gaat het nog beter sinds de laatste drie jaar alleen lukt het mij niet financieel mijn leven zo te organiseren dat ik een fatsoenlijk spaarpotje kan maken. (Ivm met twee onverwachte rekeningen) is mijn loon nu helemaal uitgeput. Ik kan wel alles betalen en ook mijn eten maar ik hou momenteel niet meer dan 5 € over in de maand. 
dit is ook echter de eerste keer dat ik zo iets doe. Ik schaam mij eigenlijk hiervoor. Maar als ik nu niet in actie kom dan zal ik hier echt aan eenzaamheid sterven. 
Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.