Leven voor moeder van twee kinderen | Geld inzamelen
 
 

Leven voor moeder van twee kinderen

Kan ik mijn kinderen opvoeden? Alleen een operatie kan mijn leven redden

Niemand kent het einde van hun verhaal en ik moet vechten voor het begin omdat ik jong ben maar helaas ongeneeslijk ziek ben. Ik wil vechten voor mijn kinderen - twee en een half jaar oude Bruno en kleine Pola, zodat ze hun moeder zo lang mogelijk kunnen houden. Als ik momenten van twijfel heb, zijn mijn kinderen het beste medicijn voor een inzinking. Ik zou ze graag willen beschermen tegen de geest van mijn vertrekkende moeder, maar ik heb heel weinig tijd ...

De gemaakte diagnose - holte van het ruggenmerg geassocieerd met Arnold-Chiari-syndroom - zal een zin voor mij zijn als ik niet toegeef aan een zeer gespecialiseerde operatie aan het Chiari-instituut in Barcelona. De ziekte vernietigt snel mijn ruggenmerg, dat verdwijnt. Artsen zeggen dat - neurologische gebreken en herhalen dat als de ziekte te ver gaat, er geen weg meer terug zal zijn voor mij. Als je het geld niet kunt innen, ga ik na een tijdje in een rolstoel zitten, niet in staat om voor de kinderen te zorgen. De ziekte zal niet loslaten totdat hij me doodt.

Alleen daar, in Barcelona, hoop ik helaas het proces van afbraak van het ruggenmerg te stoppen, wat echt verlamming betekent. De ziekte viel 's nachts als een vijand aan, onverwachts, in december 2017, toen ik blij was mijn zeven maanden oude dochter in mijn armen te houden.

Plotselinge duizeligheid, beven, tintelingen, gevoelloosheid in mijn armen en benen namen mijn macht over het lichaam weg. De rest van mijn kracht en moederinstinct - ik heb mijn kind gered van een tragische val. Geluk in tegenslag - Ik heb alleen geleden. Deze dag heeft alles in mijn leven veranderd. Ik begon de race tegen de klok, verloor afwisselend evenwicht en sta op om de volgende stap te zetten - onderzoek, medische consultaties, het overwinnen van pijn, angst voor een operatie aan de open hersenen, op zoek naar een veiliger alternatief, redding.

Alles wat ik nu in mijn leven doe, is een en ander doel, om alleen zoveel gezondheid te hebben als ik nodig heb om mijn kinderen groot te brengen. Ze zijn zo klein. Voor hen ben ik klaar om alles te doen. Ik vraag om hulp met geloof dat alles wat onmogelijk is voor mij en mijn geliefden, zal uitkomen dankzij degenen die me willen steunen.

Ik heb maar één wens - deze efficiëntie bewaren, die nog steeds is gered, maar ik weet dat die tijd mij zo veel aanspoort. Daarom zit ik vast tussen de herinnering aan hoe onschatbaar gezondheid is en de hoop dat ik het zal behouden dankzij de behandeling die hulp nodig heeft. Ik vraag deze hulp vol hoop en heel erg bedankt.

AnnaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.