Leven met fragiele x, vertrouwd op reis

Leven met fragiele x, vertrouwd op reis | Geld inzamelen
 
 
Geen droomreis, maar een droom om op reis te gaan

Mijn allerliefste zoon, Justin, is belast met een verstandelijke beperking door het fragiele x syndroom. Mijn Justin is 19 jaar en heeft een emotionele leeftijd van 6 jaar. Wij zijn verder goed gezond en gelukkig met elkaar, maar hebben een grote wens. 

Op vakantie gaan doen we eigenlijk niet, omdat een andere omgeving Justin heel veel spanning en stress geeft. De keren dat we wel gegaan zijn, keek hij er vooraf wel enorm naar uit(ieder kind wil op vakantie) , maar eenmaal zover is hij dagen van slag. Een weekje centerparcs is 2 weken stress, dus dan blijven we beter thuis 😊

Ik ben toen op het idee gekomen om te gaan sparen voor een campertje. Ons eigen veilige vertrouwde vakantiehuis op wielen, die ons helemaal eigen kunnen maken en waar Justin het gehele jaar aan kan wennen. Inmiddels koesteren wij deze wens al ruim een jaar, sparen wij heel hard, maar deze wens is erg duur.

Om de wens, om samen met mijn 2 kinderen op vakantie te kunnen gaan, heb ik besloten deze actie te starten. Wie helpt ons mee onze droom te verwezenlijken? 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.