Leven lang verheugd. En dan gaat het mis.

Leven lang verheugd. En dan gaat het mis. | Geld inzamelen
 
 
Onverwacht ging het volledig mis.

In 2005 vroegen we een rekening courant krediet bij de bank. Kreeg de gelegenheid om mijn hobby, fotograferen en filmen om te zetten in werk. We kregen het krediet en investeerden in hardware, software en dergelijke. Inkomsten waren er wel. Tot in 2007 de kredietcrisis toesloeg. Er was steeds minder werk. Eind 2008 verlieten we het pand waar we zaten en het werk werd vanuit huis gedaan. Maar de inkomsten bleven teruglopen. Onze reserves raakten op.

In 2011 leek het weer wat beter te gaan. Maar onze inkomsten waren gedaald met 70%, reserves waren op. We probeerden het in Nazareth (België). We wilden een satelliet TV station opzetten. Helaas bleek onze "partner" een crimineel en oplichter en we raakten wat we hadden volledig kwijt. En de oplichter eindigde in de gevangenis. Berooid kwamen we terug in Nederland. Waar de bedrijfs resultaten nooit meer werden wat ze waren. 

Toch hielden we ons in leven. Onder het minimum inkomen, we leefden van rond 1200 euro elke maand. Met een huur van 550, ziektekosten verzekering van 230, andere vaste lasten (energie, vervoer, water, gemeentebelastingen e.d. ) bleef er net genoeg over om van te leven en net te weinig om van te sterven.  Eind vorig jaar (2019) kregen we te horen dat mijn jongste zoon (die in Amerika woonde met zijn vrouw en dochtertje) darmkanker had. Het laatste geld ging op aan een reis om afscheid te gaan nemen. Mensen van mijn motorclub hielpen me financieel en met wat we zelf nog hadden kon ik gaan afscheid nemen. Van mijn zoon.

De reis werd gemaakt en om het kort te houden, afscheid werd genomen. Maar mijn zoon vocht zo hard als hij kon om te overleven. In Amerika werd een fundraiser opgezet om mij, zijn broer en mijn ex echtgenote (zijn moeder) naar USA te laten komen, het ging steeds slechter met hem. In Januari/ Februari dit jaar maakte ik de reis nogmaals. Dit keer was het echt voorbij en een afscheid. Op 28 Februari 2020 overleed mijn Jongste zoon. Liet zijn vouw en 2 jarig dochtertje achter. 

Het zou niet moeten, je kind overleven. En nee, dat hoort niet. Maar het overkwam me wel. De laatste eurootjes waren op. En toen kwam ....Conona. De bedrijfsinkomsten vielen terug naar maand omzetten van 100, 200 euro. Het bedrijf moet dus stoppen. In December krijg ik AOW, pensioen heb ik niet. Alle schulden die er waren zijn betaald. Op 5000 euro van de bank na. 

Die probeer ik nu bijeen te krijgen. Met werk zal het niet gaan lukken. Er komt geen werk meer binnen, het is afgelopen. De "mooie oude dag" die ik mijn leven lang had willen beleven word nu een gevecht om in leven te blijven. De bank wil het geld terug. In de jaren heb ik aan kosten en dergelijke voor dat krediet ruim 6500 euro betaald. Maar het krediet zelf hangt letterlijk als een molensteen om mijn nek. Corona. Het is dus afgelopen. Ik probeer met deze actie een waardig afscheid van mijn werkende leven te maken. Straks met een AOW'tje gaat het niet lukken. 

Dus mocht je willen helpen of kunnen helpen, graag. Ik vind het erg genoeg dat ik een fundraiser moet beginnen om de bank terug te betalen aan het eind van mijn leven. 

Kun of wil je helpen? Graag. En dank! Dat je dit gelezen hebt toto het eind. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.