leuke zomer voor de kinderen van minima gezinnen | Geld inzamelen
 
 

leuke zomer voor de kinderen van minima gezinnen

kinderen van de voedselbank verdienen ook een leuke zomervakantie!

Alleen al hier in het noorden van het land zijn duizenden gezinnen noodgedwongen bij de voedselbank. en bij die gezinnen horen kinderen. kinderen kunnen hier niks aan doen maar zijn hier vaak wel het dupe van. vriendjes en vriendinnetjes op school gaan leuke dagjes uit in de vakantie en gaan op vakantie. de kinderen van de vedselbank kunnen dat vaak niet. die moeten op school horen wat voor leuke dingen andere kinderen doen en kunnen zelf niets vertellen. 

omdat ik juist die kinderen die het moeilijk thuis hebben graag een steuntje in de rug wil bieden start ik deze actie. met deze actie wil ik geld inzamelen voor die kinderen om ze een leuke zomer te geven, een leuk dagje uit en een leuk verhaal voor op school zodat ze zich niet buitengesloten voelen of zich moeten schamen omdat ze niks konden doen in de zomer. 

ik wil met het ingezamelde geld de kinderen van de voedselbank een leuk zomerpakket geven voor thuis en een entree kaartje voor een plaatselijk uitje in de buurt waar ze normaal niet heen kunnen vanwege de entree kosten. 

een simpel dagje weg maakt een kind maatschappelijk betrokken. een simpel zomerpakket wat ouders vaak niet kunnen aanschaffen maakt dat een kind kan meespelen met de rest van de buurt. een waterpistool, een voetbal of een zwembadje. het zijn vaak de kleine dingen die het doen. 

help samen met mij de kinderen die het nodig hebben een mooie zomervakantie te gevenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 15,00

Deze actie is gesloten.