Lepie Electronics

Lepie Electronics | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Leon Kuipers, ik heb al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ICT en elektronica.
 

Ik ben sinds 1-9-2020 mijn bedrijf opgericht Lepie Electronics, het wil alleen nog niet echt van de grond komen omdat ik zelf niet de financiële mogelijkheden heb om meer te investeren. 


Als er een relais vervangen moet worden op een printplaat of bijvoorbeeld kortsluiting is ontstaan en dat dient onderzocht te worden dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik hanteer met elektronica het principe: lukt de reparatie niet dan betaalt u niets. Ook kan ik zelf kleine printplaatjes ontwerpen met software en de hardware zelf kan ik ook maken met o.a. gaatjes print of een printplaatje etsen.

Ook voor vragen en problemen over uw laptop / pc kunt u bij mij terecht. Omdat ik veel praktijk ervaring heb kan ik heel veel problemen oplossen, heeft u liever hulp op afstand? Ook dat behoort tot 1 van de mogelijkheden (dit wordt gedaan met teamviewer). Ik kan ook naar u toe komen om het probleem op locatie op te lossen.

Wat betreft webdesign bent u bij mij aan het juiste adres, ik maak websites op basis van een cms genaamd Wordpress, dit is een heel gebruiksvriendelijke tool. Mocht u liever hebben dat ik alle veranderingen na het ontwerp voor u doe en tevens alles in de gaten houd met een speciale website scanner, en wilt u dat alle plug-ins worden geüpdate? Er staat ook een pakket tussen van alleen een webhost service als u alleen daar van gebruik wenst te maken, kijk gerust even op Web design daar ziet u een overzicht van alle pakketten.

Op Datarecovery gebied kan ik ook u van dienst zijn. Ik bezit 8 programma’s om uw harde schijf te scannen op bestanden, zo kunnen vaak uw verloren bestanden nog gered worden. Ik heb al meerdere klanten geholpen om 100 en oude foto’s en bestanden te redden die anders verloren zouden zijn gegaan.

Ik kan ook programmeren in o.a. :Visual basic, GML, PHP en Arduino.

Iets minder in C#, C++, Phyton, Javascript en Java

 

Helpt u mijn?
Mijn dank is groot.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.