Onderhoud van De Kapel

Onderhoud van De Kapel | Geld inzamelen
 
 

Hallo beste allemaal! Wij hebben jullie hulp Hard nodig!

 

De Kapel fungeert nu als een soort multifunctioneel buurthuis/kapel voor ons dorp/gemeente het staat op Wieringen, in ons dorp Den Oever,

Toen dit gebouw van de drooglegging van de polder, naar de afsluitdijk verhuisde en toen naar nog meer locaties geweest te zijn als schaftkeet voor de grotere werken, kwam dit gebouw in Den Oever te staan, waar vroeger veel gebruik van werd gemaakt en tot op heden nog steeds.

We proberen met ze allen er weer nieuw leven in te blazen, en dit gaat goed, alleen we hebben de volgende stap nodig en dat ben jij. Omdat we door meerdere afwijzingen van mogelijke donaties (behalve van het VIStival waar we 500,- van gekregen hebben) wat een schitterend bedrag is, maar voor het onderhoud van het gebouw hebben we meer nodig, en daar kom jij in actie.

Zonder energie, motivatie van onze vrijwilligers en geld komen we dus nergens, en zal ook dit gebouwtje net als velen anderen gebouwen, uiteindelijk niet meer bestaan, terwijl er tot op heden nog steeds herinneringen gemaakt worden door onze aankomende generaties (onze jongeren) maar ook zeker de oudere generaties.

En om de volgende stap te zetten naar meer verhuur en meer herinneringen, moeten we natuurlijk het gebouw onderhouden.

Kan jij ons helpen door een voor jou/uw te missen bedrag te doneren aan ons?

Dan zijn niet alleen wij u dankbaar maar steeds meer mensen in Den Oever en omstreken!

Dank u wel! 

 

De Kapel
20-09-2021

We hebben een donatie ontvangen van het winfonds van 3000,- en zo staat de teller inprincipe al op  4305,- !! nog een stukje en we zijn er! wat een geweldig nieuws! helpt u ons met dit laatste stukje!?


De Kapel
09-08-2021

Deel deze actie astublieft, het word zeer gewaardeerd, we zijn overdonderd met de gulle donaties alleen hebben we nog een stukje meer nodig. Dus graag deze actie delen.

Dankjewel allemaal!


De Kapel
12-03-2020

Beste Allemaal!

 

Hartelijk dank voor de donaties die nu al binnenkomen voor het nieuwe Dak van De Kapel, 101

Er is nu al in 4 dagen tijd 285,- gedoneerd!

 

Keep it up ! Lets go! 71111

deel deze actie zoveel mogelijk! voor De Kapel!

 

Van het Gehele Bestuur van De Kapel, Bedankt Alvast!! 


42 donaties
€ 1.450,00
Doel: € 7.500,00
19% / 83 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.