Lasertherapie voor littekens

Lasertherapie voor littekens | Geld inzamelen
 
 

Goede dag, 

Tot een 1,5 jaar geleden hadden wij een normale leven als gezin met 3 jonge kinderen. Daarna begonnen de zorgen voor onze prachtige, nu 14 jarige, dochter. Ze werd terugketrokken, vaak aan het huilen en wilde niets met ons delen. Ze wilde niet meer naar school. Binnen paar weken kreeg ze hulp bij de GGZ en sindsdien zitten wij in een rollencoaster. Door onderzoeken werd er vastgesteld, dat ze ASS heeft en zwaar depressief is. Ze werd veel gepest op school, en er gebeurde een paar nare dinge waaraan ze een trauma heeft opgelopen.  Omdat ze dat tegen niemand eerder had verteld, ging het erg slecht met haar.

Zes maanden geleden begon ze zichzelf te beschadigen en nu zit heel haar lichaam onder littekens. Die gaan dus nooit meer weg. Wel kunnen die een beetje minder zichtbaar worden door de hulp van een lasertherapie. Die is helaas niet vergoed door een ziektekostenverzekering, behalve als het gaat om littekens in gezicht.

We zijn er nog niet, ze heeft nog steeds veel hulp nodig. Maar als we haar kunnen helpen, om haar met de littekens te leren omgaan, door ze minder zichtbaar laten maken, dan gaan we ervoor. Alleen kunnen wij het niet alleen.

Ik vraag normaal nooit om geld, maar ik kan mijn dochter niet alleen laten met al haar elende. Ze is nog zo jong met een heel leven voor zich. Mij wens voor haar is, dat ze naar buiten kan gaan in een jurk, of naar een zwembad, zonder dat ze door iedereen wordt aangekeken.

Er zijn laatste tijd heel veel kinderen, die hetzelfde problemen hebben als mijn dochter. Door dit bericht te delen, kunnen wij ook misschien hen te help, zodat ze op tijd naar hulp gaan zoeken. 

Voor iedereen, die denkt dat niemand om hem geeft:

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR! HET IS NIET JOUW SCHULD, ALS JE JEZELF SLECHT VOELT. JE LICHAAM IS VAN JOUW. PRAAT ER OVER EN HET KOMT GOED.

Bedankt alvast voor de moeite om dit bericht te lezen. 

Groet, Renata Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.