Laserbehandeling automutilatie

Laserbehandeling automutilatie | Geld inzamelen
 
 

Beste mensen, ik heb uw hulp hard nodig. Het gaat over mijzelf

Ik heb jarenlang zwaar geautomutileerd op beide armen (van boven tot onder). Helaas zijn het diepe snijwonden.

Gelukkig heb ik hier jarenlang therapie voor gehad en het heeft geholpen! Al anderhalf jaar heb ik niet meer de behoefte/drang om mezelf te pijnigen/automutileren. Het gaat dus goed.

Helaas wordt ik nog wel elke dag geconfronteerd met de littekens op mijn armen wat mij heel erg onzeker maakt en heb schaamtegevoel. Voel me anders dan andere mensen (buitenstaander).

In de zomer loop ik helemaal tegen mijn onzekerheid aan, waardoor ik een heel laag zelfbeeld heb. Durf geen T-shirt aan als het bloedheet is.

Ik ben naar het ziekenhuis gegaan voor mogelijke mogelijkheden, maar wat de beste behandeling is, is toch een laserbehandeling!

Ik helemaal blij, maar ook de kosten zijn erg hoog. Om beide armen te laseren ben ik afgerond €3500 kwijt incl de nodige behandelingen. Ik sta onder bewindvoering dus ik zou dat nooit kunnen opbrengen, maar dit is mijn grootste wens wat ik dolgraag zou willen

Ik hoop dat u mij kunt helpen,ik waardeer dat enorm en veel dankbaarheidEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.