Geld inzamelen | Laatste wensen in vervulling laten gaan
 
 

Laatste wensen in vervulling laten gaan

Helpt u mee! Mijn laatste wensen in vervulling te laten gaan.

3 jaar geleden ging ik met een knobbeltje in mijn borst naar het ziekenhuis en werd er bij mij borstkanker ontdekt op 31 jarige leeftijd. De tumor was al zo groot dat mijn borst moest worden weggehaald en ik zei zelf ook direct, weg met mijn borst ik wil dat er niets van de kanker achterblijft in mijn lichaam. Deze dagen was ik vooral boos en erg verdrietig en het verschrikkelijk veel gehuild.Na de operatie was het erg confronterend. Het verband werd weggehaald en mijn borst was helemaal weg. Het was nog lang niet klaar en veel onderzoeken volgde nog, MRI, CT scan het DNA onderzoek of het erfelijk is. Gelukkig niet anders had mijn dochter 70% kans het ook te krijgen.Wat voelde ik me alleen, ondanks de vele steun. Ook werden mijn oksel klieren nog weggehaald want, ook daar zat de kanker. Daarop volgde de zwaarste chemotherapie waar door ik al mijn haar zou verliezen. Deze kuur kreeg ik 6 maal om de 3 weken waarvan ik 3 keer op genomen moest worden in het ziekenhuis, omdat de chemo mij dood ziek maakte. Mijn borst werd daarna nog 16 keer bestraald, dit allemaal rond kerst en oud en nieuw. Dus een mooie jaarwisseling hadden wij niet. Maar we bleven positief! Ik ga de kanker verslaan! Toen volge de de borst reconstructie door het plaatsen van een expender onder mijn huid, om deze op te rekken. Dit duurde maanden en deed verschrikkelijk veel pijn maar je wil uiteindelijk toch weer twee borsten dus maar even doorbijten. Eindelijk hadden we het juiste volume bereikt en moest ik 3 mnd rusten. Dit ging helemaal mis ik kreeg een zware infectie en alles moest er weer uit.Ik was intense verdrietig...waarom. Maar ach ik had die kanker verslagen dat was het gene wat telde ik wordt oud en wordt oma en zal er zijn voor mijn twee kleine kindjes. Een borst reconstructie is nu alleen nog mogelijk door eerst een operatie te laten doen die niet wordt vergoed door de zorgverzekering en kost 3000 tot 6000 euro ik had dit graag gewild weer twee borsten maar heb dit geld helaas niet en heb mij hierbij neer gelegd maar heb het er nog steeds moeilijk mee. Ik mis een deel van mijn vrouwelijkheid.

Nu ruim jaar geleden had ik pijn in mijn ribben. Dus opnieuw naar het ziekenhuis met mijn klacht. De oncoloog wou een botscan laten doen. Ik dacht nog ach... ik stel me aan het is niks. Week later kreeg ik de uitslag ik zat nog met mijn man te dolle in de wachtkamer. We hadden die dag vrij dus zouden nog lekker gezellig gaan winkelen in Haarlem, dat was het plan. We werden opgeroepen en meteen werd er verteld dat het niet goed zat. Ik had uitzaaiingen op mijn ribben, middenrif, IS gewricht en op mijn schedel alles stortten in wat moeten we nu, ga ik nu dood?

De levens verwachting is 3 tot 5 jaar en het is niet te genezen, alleen nog te rekken.Je wereld stort op dat moment compleet in. Ik was zo positief, ik dacht dat ik die klote kanker had verslagen!! Ik had alles gedaan wat ze me vertelde te doen. Ik werd nogmaals geopereerd om mijn eierstokken te verwijderen en bestraald en kreeg andere hormoon remmers en een medicijn voor mijn botten.

Nu ben ik een jaar verder en probeer zoveel mogelijk te genieten van de mooie moment van mijn gezin. De kanker laten we zeker geen dagelijkse rol spelen. Anders maakt het je gek! Maar heb nog steeds mijn momenten dat ik het even niet zie zitten en ben ik altijd bang voor die dag dat het echt mis gaat!

Ik ben positief en heb zelf niet het gevoel dat ik snel dood ga. Ik ben nu nog niet ziek en voel me goed er zit alleen een sluipmoordenaar in mij! Maar het leven is zeker anders nu. Bij bepaalde momenten denk je toch, zal ik er dan nog wel zijn?

Wij leven van mijn man zijn inkomen en door deze donatieactie hoop ik geld in te kunnen zamelen voor leuke dagjes weg, uitjes en wie weet wel een vakantie! De herinneringen die wij als gezin nog samen kunnen maken zijn van onschatbare waarde voor mij en voor mijn man en kindjes van 4 en 7 jaar. Ik heb nog zoveel wensen maar wij hebben helaas niet veel geld om deze nog allemaal te kunnen vervullen en ook niet veel tijd. Ik heb nog nooit gevlogen en ben nog niet in het buitenland geweest op vakantie. Dit is ook nog 1 van mijn wensen die ik samen met mijn man en kinderen wil doen. En wie weet is dit straks allemaal wel mogelijk door de donaties. Ik wil bij deze iedereen alvast bedanken die doneerd of   deelt. Jullie helpen hier enorm mee!

Veel liefs Patricia.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

296 donaties
€ 6.232,00

Deze actie is gesloten.