Laatste wens

Laatste wens | Geld inzamelen
 
 
Laatste wens voor mijn vrouw

Hallo iedereen,

Bedankt dat jullie dit bericht willen lezen. Ik heb een paar weken geleden een gesprek gehad met mijn vrouw over de stand van zaken.

2jaar geleden is er bij haar borstkanker ontdekt, na vele behandelingen,chemo, medicijnen kregen wij een maand geleden te horen dat ze uit behandeld is en dat er uitzaaien zijn. Dat kwam als een klap aan en zeker omdat we zelf nog 3 jonge kinderen hebben, 12,14 en 19 jaar. We hebben hun het slechte nieuws ook moeten vertellen aan hun. Nu is haar laatste wens om toch nog op vakantie te gaan in de herfstvakantie  maar door de vele medische kosten kunne  wij het niet bekostigen. Dus hebben we eigenlijk jullie hulp nodig om haar laatste wens in vervulling te kunnen laten gaan,zeker nu het lastminute is. Door de corona durfde mijn vrouw niet weg te gaan omdat ze risico patiënt is, maar nu ze weet dat ze binnenkort toch heen gaat, heeft ze er alles voor over om nog eens als gezin te genieten, even andere omgeving en vooral genieten van de kinderen want ook zei hebben binnenkort geen moeder meer die leeft.

Ze wil graag nog eens naar het hotel gaan in Egypte waar ook onze eerste vakantie met de kids was, en ik wil haar laatste wens graag zien uitkomen daarom heb ik jullie hulp nodig. Ik heb de reis gezien voor bijna 5000 euro met medische begeleiding erbij gerekend, dus alle beetjes helpen.

Mocht het lukken om deze vakantie te boeken laat ik hier zeker foto's zien Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.