Laatste wens

Laatste wens | Geld inzamelen
 
 
Laatste wens

Lieve lezer, 


Eén jaar geleden is een voor ons een heel dierbaar gezin getroffen door kanker. Lieve Louise, de inmiddels vierjarige dochter van onze beste vriendin Myrte Verwer en haar man Dennis Verwer waar broertje Hero (1,5 jaar) ook bij hoort, kreeg toen een hersenbloeding die is ontstaan door toedoen van een hersentumor.  


Het afgelopen jaar is dit gezin meerdere malen de strijd met deze verschrikkelijke ziekte aangegaan middels operaties, vele bestralingen en ziekenhuisbezoeken. In de tussentijd zijn zij ook nog in actie gekomen voor het KWF én KiKa. Daarnaast hebben ze een groot deel van de vele ontvangen cadeaus voor Louise, gedeeld met andere kinderen en kinderen die het niet zo breed hebben.  


22 november kreeg Louise haar laatste bestraling; een feestje waard! Die helaas van korte duur was. Precies een week later kregen wij het afschuwelijke nieuws dat de kanker wéér terug was en ditmaal ook uitgezaaid. Lieve Louise zal komen te overlijden en heeft misschien nog maanden tot maximaal een paar jaar te leven.  


Wij, maar ook velen anderen met ons, voelen ons machteloos. Vele mensen willen iets voor dit prachtige gezin betekenen, maar weten niet goed hoe of wat. Wij hopen middels deze crowdfund actie iedereen een handvat te bieden. Alle kleine beetjes helpen. Er worden namelijk al een jaar lang extra kosten gemaakt en uiteindelijk zal er een begrafenis betaald moeten worden waar geen uitvaartverzekering voor afgesloten is. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat wij hen de middelen gunnen om nog zoveel mogelijk te genieten met elkaar, zonder financiële zorgen.  


Dit gezin heeft vooral behoefte aan rust. Daarom nemen wij de verantwoordelijkheid om deze crowdfund actie in goede banen te leiden. Onze grootste wens is dat wij Lieve Louise, Myrte, Dennis en Hero in deze verschrikkelijke periode een klein beetje kunnen verlichten. Helpen jullie ons mee? 


Veel liefs,

Marleen Velder, Linda van Rooijen & Whirinder Kanhailal

 


 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.