Laatste wens Disneyland Parijs | Geld inzamelen
 
 

Laatste wens Disneyland Parijs

Nog maar maximaal 1 jaar te leven

Ik wil jullie aandacht vragen voor mijn verhaal: 

Mijn naam is Hennie, 28 jaar en moeder van 3 kleine kinderen.
Op 18 oktober kreeg ik te horen dat ik ben uitbehandeld voor de bestrijding van kanker en dus nog maar maximaal 1 jaar te leven heb. 

1 Jaar lang heb ik alle behandelingen ondergaan die er maar mogelijk waren: chemotherapie, bestraling, hypertermie en brachytherapie. Alles leek goed te gaan en ik werd schoon verklaard. Helaas was dit maar van korte duur.  5 Maanden later (op 18 oktober) kreeg ik te horen dat de baarmoederhalskanker terug was gekomen en dit keer in een zeer agressieve vorm.
Daar zit je dan met je moeder in het ziekenhuis; 28 jaar, uitbehandeld en eigenlijk in de "bloei" van je leven. En dan natuurlijk nog mijn kinderen; Lucas (6), Damon (2) en Jailey (1) die hun moeder nog heel hard nodig hebben.

Mijn man (Ricardo) en ik moesten nu gaan vertellen dat ze over 1 jaar geen mama meer hebben die voor ze zorgt en ze lief heeft. 
Gelukkig ben ik sterk, zoals ik dat al het hele zware traject ben. Maar het besef dat ik er over 1 jaar niet meer ben en mijn kinderen en mijn man moet achterlaten is heel moeilijk te bevatten en dat doet ook heel veel pijn.

Mijn man Ricardo en de kinderen voelen zich machteloos en wanhopig.

Het is wreed. Het is oneerlijk. Het lijkt wel een horrorfilm, maar het is de keiharde waarheid voor mijn gezin . 

LAATSTE WENS 

Ik wil mijn laatste jaar dat mij gegeven is zoveel mogelijk genieten van mijn gezin.
Genieten van de mensen die mij lief hebben en die ik lief heb .
Ik heb nog een grote wens; ik wil namelijk heel heel heel erg graag op vakantie met mijn gezin. En dan het liefst naar Euro Disney.
We zijn als gezin nog nooit op vakantie geweest omdat dat financieel niet haalbaar is voor ons.
Nu wil ik graag deze wens in vervulling laten gaan, vooral ook voor mijn kinderen om nog 1x met mama en als compleet gezin weg te gaan!
En daar heb ik jullie hulp hard bij nodig. Jullie bijdrage zou mijn levenswens in vervulling kunnen laten gaan .
Dat jullie daadwerkelijk iets voor mij kunnen betekenen, een wens die mogelijk wordt als er genoeg geld voor is. Een wens die wellicht mogelijk wordt. Wat je bijdrage ook is; alle beetjes helpen. Help mij dus om mijn laatste wens in vervulling te laten gaan!

Help mij om mijn laatste wens te realiseren!

Doneer een bedrag dat je kunt missen om mij en mijn gezin van elkaar te laten genieten en mooie laatste herinneringen te maken samen  tijdens ons verblijf in Disneyland.

ACHTERGROND

Vorig jaar op 12 september 2018, ben ik met 27 weken en 5 dagen bevallen van mijn dochter Jailey. Door deze te vroege bevalling hebben ze baarmoederhalskanker bij mij ontdekt en toen begon ook mijn traject met chemotherapie, bestraling, brachytherapie en hypertermie. 
Vervolgens was ik voor 5 maanden schoon en nu is het dus terug gekomen in een aggressieve vorm.

Mijn oudste zoon van 6 heeft autisme en is door mijn ziekte beeld moeilijk te begeleiden.
Ik maak me heel veel zorgen om hem hoe het straks verder moet als ik er niet meer ben.
Mijn man zal straks de zorg van de kinderen alleen op zich moeten nemen, maar ook financieel zal hij het straks alleen moeten gaan bolwerken zonder mij aangezien er dan ook een stuk inkomen weg valt van mijn kant en andere kosten zoals de overblijf en kinderopvang bij komen. Het gaat naast een enorm verlies en gemis van mij en de steun die kinderen nodig hebben ook financieel heel zwaar worden voor mijn man.

Daarom wil ik jullie allemaal vragen mijn laatste wens in vervulling te laten gaan: een vakantie naar Euro Disney met mijn hele gezin. 

Help mij en mijn gezin er nog een mooi laatste jaar van te maken waarin ik deze mooie herinnering kan laten plaatsvinden. 

Ik dank jullie bij voorbaat voor jullie medeleven en barmhartigheid 

Liefs Hennie

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

427 donaties
€ 5.866,00
Doel: € 3.500,00
167%