Laatste vakantie samen word onze huwelijksreis. | Geld inzamelen
 
 

Laatste vakantie samen word onze huwelijksreis.

Onze laatste vakantie samen word onze huwelijksreis

De titel zegt het al, maar helaas is het echt zo. Ik ben chronisch ziek en het word steeds slechter. Ik heb al amper energie om even om een boodschap te gaan ook al heb ik een rolstoel. Mijn angst is dat wij nooit meer op vakantie kunnen samen. Daarom wil ik van onze vakantie iets speciaals maken. We weten nog niet waar we heen gaan maar mijn mannetje doet alles voor me en tilt me elke keer op als ik wil opstaan, ook tijdens lopen in huis bied hij ondersteuning. Echt een man van goud, en wil hem ook echt niet kwijt. Ben hem zo dankbaar. Maar hij werkt fulltime, zorgt voor alles, huishouden/boodschappen/mij helpen/rekeningen komen op zijn schouders/ onze kat verzorgen en ga zo maar door. En ik lig de hele dag op de bank en zit af en toe even in de stoel voor afwisseling. 

 

Ik weet niet hoe ik hem kan bedanken en wil daarom zijn droom uit laten komen, met een cruise schip naar america en daar rond reizen en met vliegtuig terug. Rolstoel technisch gezien is dit helemaal geen probleem, dat heb ik allemaal al onderzocht. Maar het probleem is het financiële plaatje. En aangezien wij niet weten wanneer het voor mij gedane zaak is en ik echt niks meer kan, leek het ons leuk om na onze trouwdag die op 21 juni is op vakantie te gaan (en huwelijksreis in een Haha) maar wij kunnen niet zo snel 6000 euro bij elkaar sparen :( 

 

alsjeblieft, help mij (ons) zodat ik mijn mannetje kan laten zien hoe blij en dankbaar ik ben voor alles wat hij doet. EN zodat hij ook even kan ontspannen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.