Laatste rustplaats vol liefde

Laatste rustplaats vol liefde | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

Als kind ben ik grootgebracht door mijn oma. Van mijn 2,5 jaar woonde ik bij haar. Ze is altijd als een echte mama geweest. In goede en slechte tijden. Ze heeft me veel ruzie gegeven die ik toen ook verdiende maar ze heeft mij steeds enorm veel liefde gegeven.

Op Valentijn van dit jaar is ze overleden. Ik ben bij haar gebleven tot haar laatste adem. Dit was het laatste dat ik kon doen voor haar.

Door financiële problemen (faillissement en corona enzo) heeft ze niet echt gekregen wat ze verdiende. Een dienst met 15 mensen en dat was het dan ook. Ik heb de dienst samen met mijn opa geregeld en iedereen heeft mee betaald voor alles behalve ik. Ik heb niet eens een bloemetje op haar graf kunnen zetten terwijl zij mij altijd en overal in steunde en mij opvoedde als haar eigen kind. 😥

Ik voel mij hier zo slecht bij en ik hoop via deze weg toch ook nog een steentje te kunnen bijdragen met jullie hulp.

Ik mis haar zo fel. Elke keer ik naar haar graf ga is het met lege handen en dit doet pijn maar ik heb nog 2 zonen die ook eten moeten hebben enzo. Daar kan ik natuurlijk ni onderuit.

Ik heb een potje met as op mijn kast staan maar graag had ik een juweeltje gehad zodat ik haar altijd bij me heb. 

Ik hoop zo hard dat er een paar mensen zijn die me wat kunnen helpen zodat ik ook kan doen wat ik allang had moeten doen.

 

Alvast bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.