Geld inzamelen | Laatste loodjes
 

Laatste loodjes

Laatste loodjes

Hallo,

Ik ben Maikel, 27 jaar oud.
Ik heb er lang over nagedacht om deze crowdfunding op te starten omdat ik het moeilijk vind mijn verhaal zo op internet te zetten.

Een aantal jaar geleden ben ik meerdere malen opgelicht. Wat uiteindelijk heeft geleid tot flinke schulden en behoorlijke emotionele schade. In totaal had ik zo rond de 8000 euro aan schulden open staan. Ik kon onder andere mijn zorgverzekering niet meer betalen en had vanuit mijn omgeving geen mensen die mij hierbij konden ondersteunen.
Na jarenlang elk dubbeltje om te hebben gedraaid heb ik het uiteindelijk voor mekaar gekregen om een groot deel van de schuld zelf af te lossen.
Het lukt mij echter niet om de restschuld af te betalen. Omdat de oplichting er ook voor heeft gezorgd dat ik niet lekker in mijn vel ben gaan zitten, heb ik nu 1 droom. Die droom is om binnen een korte tijd uit de schulden te kunnen komen, zodat ik nu eindelijk op 27-jarige leeftijd wat meer van het leven kan gaan genieten.
Nou vertelde een vriend van mij over crowdfunding, hij heeft zelf ook ooit eens een crowdfunding opgestart, dat dit mogelijk mij wat meer mogelijkheden gaat bieden.

Voor mij telt iedere euro, en voor iedere euro ben ik enorm dankbaar.

Groetjes, Maikel.

 
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 2.463,00
0%