Laatste kerst oud en nieuw vieren met mijn moeder

Laatste kerst oud en nieuw vieren met mijn moeder | Geld inzamelen
 
 

Hi allemaal, 

 

Ik ben Lotte en ik woon in Rotterdam. Graag wil ik jullie hulp vragen, niet voor mezelf maar voor een hele goede vriend van mij. Ik ga zijn verhaal zo goed mogelijk proberen te beschrijven en hier neer te zetten. 

Hij is opgevoed door zijn alleenstaande moeder. En na een traumatische jeugd te hebben gehad wilde hij graag zijn  leven beteren en besloot te verhuizen naar Nederland. In Nederland aangekomen ging hij cursussen volgen en een bijbaan zoeken om zo in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien. Na zijn certificaten te hebben behaald had hij al heel snel een goed betaalde baan en een huisje waar hij supertrots op was. Hier levende zorgde hij ook voor zijn moeder op de Antillen. Na een tijdje is het bedrijf waar hij werkzaam was failliet gegaan en daar zat hij dan zonder baan. Ondanks dit gaf hij het niet op en bleef actief zoeken naar een baan, wat heel moeilijk was/is in deze gekke tijden. Zijn vaste lasten stapelden zich op en hij zag geen uitweg meer. Hij heeft zich aangemeld voor het traject schuldhulpverlening en is zo in de WSNP terecht gekomen. Gelukkig heeft hij weer een baan kunnen vinden in de tussentijd,  maar helaas lossen zijn schulden niet zomaar 1,2,3 op. Hij leeft van weekgeld (soms €40 en soms €50 per week). Vorig jaar kreeg hij te horen dat er leukemie bij zijn moeder is geconstateerd. Dit heeft hem echt gebroken en hij praat er ook niet graag over.  Nadat zijn moeder de nodige  behandelingen heeft ondergaan heeft hij vorige week een nare telefoontje gehad van zijn zus met de mededeling " Ze kunnen niks meer voor mama doen, ze is uitbehandeld". 

Hij zit in de WSNP, heeft de financiële middelen niet om naar de Antillen te gaan om zo de laatste dagen samen door te brengen met zijn moeder en haar (wellicht) voor de laatste keer in leven te zien.

Na verschillende wegen te hebben bewandeld is hij geen stap verder. De bewindvoerder en budgetbeheer kan hem niet helpen, financieel, om naar de Antillen te gaan. Hij weet zelf geen raad meer en toen heb ik voorgesteld om een doneeractie te starten kijken of het misschien via deze weg wel gaat lukken. Dat wilde hij liever niet, maar ik wil hem zo graag helpen. 

Daarom wil ik jullie graag vragen om jullie hulp. Hulp om zijn vliegticket naar de Antillen te bekostigen Als je wat kan missen graag doneer, hoe klein het bedrag ook mag zijn alle kleine beetjes helpen. Hopelijk kunnen wij hem samen helpen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.